IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како се сака права жена?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се сака права жена?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2013 во 15:16
pajsi...sega sme na tema ljubov ne na sex ...ama aj se podrazbira da receme...замисленост

Изменето од vivi1 - 29.Јануари.2013 во 15:16
vivi
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2013 во 17:20
Вистинската треба да се третира на начинот на кој сака да биде третирана скоро секоја жена. Најпрво мора да ја почитуваш, потоа да ја третираш како принцеза, да и дадеш љубов, поддршка во добро и во лошо т.е да ја разбереш кога и е тешко и да пробаш да ја расположиш, постојано да правиш да се чувствува на посебно место. Но еден најбитните фактори е да ја стекнеш нејзината доверба и почит кон себе... Доколку сите тие фактори се исполнети, тогаш можеме да кажеме дека сакаме права жена... Во потписот на Валерија има премногу вистина.. Вистинскиот маж има само 1 слабост... Жената што ја сака. За вистинската жена, мажите се спремни да отидат и до крајот на светот.

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2013 во 00:00
Prava e taa sto ne e kriva голема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2013 во 11:18
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Вистинскиот маж има само 1 слабост... Жената што ја сака. 

gledas i tuka ima spoj na vistinski maz...ne bilo koj ...toa sakav da naglasam
vivi
Кон врв
Pica pica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2010
Поени: 1488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pica pica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2013 во 12:04
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2013 во 22:20
epa strucnjacite da kazat nesto bi bilo dobroсреќа
vivi
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2013 во 09:11
nema nitu eden??плазење ili pak nema prava zhena...голема насмевка
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2013 во 09:17
,,,,vistinskite  majstori ,,,mudro si kutat,,,traat i praat,,,голема насмевка
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2013 во 09:20
temata ne e da traat...majstorite deплазење
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2013 во 09:28
Ништо мое...Само нешто што некаде прочитав.
Не е важно како ја сакаш жената,важно е да научиш и да
ја направиш да таа се чувствува сакано на начинот на кој
таа сака да биде сакана.
Ја ова колку да не испадне после мајстор сум бил оти си ќутам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2013 во 09:32
I ova ne e moe... i jas prochitav nekade deka majstorite se samo vo knigite...плазење

голема насмевка

Изменето од viktorija123 - 01.Февруари.2013 во 09:37
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2013 во 09:49
- zavisi kolkav i e gabaritot ,...mislam,...apetitot de,...ama ne onoj  apetit....голема насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2013 во 16:15
Kolku i da mu dava sekogas mu e malku od nea i zatoa i' bara pak голема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2013 во 14:50
apropo deka znaat mazite da sakaat....ne kazaa kako toa go pravatцрвенеење
vivi
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.