|
Цитати |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Site zhivotni se ramnopravni, ama nekoi se poramnopravni od drugite. George Orwell Изменето од Messenger - 15.Декември.2011 во 23:41 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sum Koka Kola za vas. Amdi Bajram Изменето од Messenger - 15.Декември.2011 во 23:44 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
103.5 % ! (ili kolku vekje beshe)
....deka e! -od istiot ciganski ''biser'' |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На Македонците и на Македонија им требаат убави и среќни мисли
ЕЛЕНА МАРТИНОВСКА, ДИРЕКТОР НА ВИНЕР ЛАЈФ
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каква улога во политичкото секојдневие има оваа Елена
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прашањето за името ќе го решиме со разумен компромис.
Хорхе Иванов, претседател на Р.М.
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Згрешивме што и го препуштивме Балканот на ЕУ ! Курт Волкер, поранешен американски амбасадор во НАТО |
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Без оглед на величината и богатството, без оглед на тоа како е прифатена, дали е напаѓана или оспорувана, Република Македонија ни е една и единствена татковина. Ние немаме друга татковина. Затоа мораме да ја чуваме, да ја градиме и да се бориме за неа.
Киро Глигоров
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I have a dream .............Martin Luther King
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
В'ТЕВМЕ, В'ТЕВМЕ.....
Груевски Никола |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova ic ne e interesno, ne znae covek kakov moze da se rodi..i sto moze da go snajde...
eden drugar mi kazuvase kako eden komsija negov celo vreme duri bil mal go zafrkaval oti ne mozel da ja kazi bukvata R....
i na komsijata mu se rodi kerka koja porasna golema i seuste ne moze da ja kaze bukvata...a drugarot si zboruva naj normalno...za toa...
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во право си Мај Веј ,но според цитираното (напишаното) од Нинџата нестанува збор за буквата Р ,а за една друга буква која ја нема во македонската азбука. И сепак непостој буква(звук) која да се напише наместо Р во говорот на Груевски. Т.е. цитатот на Нинџа е несериозен
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa bidete vie dvajca seriozni, stom jas ne sum i pisete nesto pametno... Jas od doticniot politicar sum ja zapamtil samo ovaa misla sto ja napisav...se drugo od nego mi e veter i magla...pa povelete pisete nesto... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па Нинџа сакал да пише
вРтевме вРтевме... и кога не можиш да кажеш РРРРРРРРРР иде в`тевме
Изменето од Santijago - 19.Декември.2011 во 15:18 |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |