|
Одржување на лицето |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ups...jas sum trup za ovie raboti...ednas nedelno edvaj bekutan stavam na lice
|
|
Точачиња.
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cenam takvi maski Aiskreno kako tebe poznavam use eden ili dvajca! |
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja smnogu go neguvam liceto ednas nedelno stavam poslem bricene niveja i balsam
|
|
mbm
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ednas nedelno se bricis?au sigurno toa mnogu ja nervira na tvojata devojka/zena? |
|
Supernatural
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas go mijam liceto so voda i race :-)) Zakon : SEKOJDNEVNO!!!!!
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас се подобрувам....почнав да ставам маска
|
|
Точачиња.
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali imate nekoja preporaka za cistenje na akni na teloto posebno grbot? mi treba nesto mnogu efikasno. Cenam na vasata pomos
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozes da gi probas Eucerin, na Beiersdorf se, istata firma sto gi proizveduva i Nivea, samo sto eucerin se medicinska kozmetikologija, moja prijatelka e mnogu zadovolna, a i jas (samo jas za drugo gi koristam). Malku se skapi, ama mislam deka vredat.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj den otkako stsanuvam liceto go cistam so dlabok piling, potoa so tonik, maska, potoa so ladna voda go mijam liceto, a go brisam sekoj den so nova krpa, go ostavam na mir okolu 45 min dodeka jadam a potoa mu stavam krem i zavrsuvam, navecer prvo go cistam liceto so mleko za lice, so ladna voda go mijami zavrsuvam so noken krem imam mnogu mrsna koza i zatoa se ova moram da pravam
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
MisIca.
Група Регистриран: 02.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navecer ja otstranuvam dnevnata sminka nanesuvam nokna krema, piling pram zadolzitelno ednas nedelno
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navecer so gel za mrsna koza i potoa losion, a nautro samo so mlaka voda...ednas do dvapati nedelno piling maska... i tolku.
Sega iam problemi na obrazite mi izleguva kako infekcija,pa neznam dali hloramfenikol ke pomogne?
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sminkata ja vadam so glicerinski sapuncinja, i vednas stavam pet kila krema....
I sekoja treta nedela odam kaj Spomenka, da me iscisti, pilince, maskice i taka......
Mnogu se posvetuvam na negata na liceto i na kozata.,
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После бањање ставам помада (и само тогаш зашто лицето ми е многу
мрсно)... А иначе секоја вечер пред спиење го чистам со лосион Young
Derm.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |