IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Комплекси
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Комплекси

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
Автор
Порака
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 09:43
Originally posted by engie engie напиша:

Da nabivam kompleksti toa ne go pravam.Za da sum samokriticna, e toa e edna od moite doblesti.

Znam deka ne su sovrsena no idealen covek ne postoi.Toa ne znaci deka kako takva sum se prifatila, tuku se trudam da bidam iskrena koga stanuva zbor za moite mani.Sekoj den rabotam na slucajot da stanam podobra licnost no ponekogas mi se slucuva da gi povtoram istite greski.No ne se otkazuvam.

секоја чест на муабетот
ех
многу е далеку Големата британија

Come on and be my little good luck charm -

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 10:14
Да ако си ги познаваме своите комплекси треба да работиме да ги сведеме на минимум и да престанеме да си ги повторуваме истите.
Секој си е свесен за својот комплекс но најлошото е кога околината ќе ги наметне тие комплекси тогаш трагичното е во тоа што некој има навика да ги истура тие комплекси на погрешна личност несвесно неразмислувајки дека треба да ги одстрани од главата а не леци со погрешни луѓе.
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 12:19
Ладна зима, депресивна,
што те нема ...
Бело Дугме

Туку да се вратам на муабетот. Јас имам еден комлекс. Мислам дека немам комплекси и дека сум идеален! Хахаха, не дека немам маани, ама ако ги согледуваш и ако се менуваш, не значи дека потоа си пак идеален? Секој има маани, па и врвните доктори при соопштување на тешки дијагнози се консултираат со колеги и бараат пациентите да побараат сами второ мислење!
Тоа е тоа што индиректно ни го соопштува и секоја религија, дека треба консултации при секоја наша одлука. Дали со горниот, со некоја виша сила од која треба да се плашиме или нешто слично.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 16:17

[/QUOTE]

ñåêî¼à ÷åñò íà ìóàáåòîò
åõ
ìíîãó å äàëåêó Ãîëåìàòà áðèòàíè¼à
[/QUOTE]

Ej samo ti kazi i jas ke dojdam za Makedonija.Samo togas sto opravduvanje ke imas?

Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 16:19
Originally posted by Zoki_S Zoki_S напиша:

Originally posted by engie engie напиша:

Da nabivam kompleksti toa ne go pravam.Za da sum samokriticna, e toa e edna od moite doblesti.

Znam deka ne su sovrsena no idealen covek ne postoi.Toa ne znaci deka kako takva sum se prifatila, tuku se trudam da bidam iskrena koga stanuva zbor za moite mani.Sekoj den rabotam na slucajot da stanam podobra licnost no ponekogas mi se slucuva da gi povtoram istite greski.No ne se otkazuvam.

ñåêî¼à ÷åñò íà ìóàáåòîò
åõ
ìíîãó å äàëåêó Ãîëåìàòà áðèòàíè¼à

Ej samo ti kazi i jas ke dojdam za Makedonija.Samo togas sto opravduvanje ke imas?

Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2006 во 02:11

Originally posted by ivana ivana напиша:

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

не е точно, во мене се кријат горско, скопско, битолско, смирноф, балантајн, тичерс, финландиа....

дефинитивно ти си искомплексирана овај комплексна личност

дефинитивно јас сум биртија

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2006 во 23:04

Da ne se lazeme site imame po nekoj kopleks,rabotata e da da sme prizemni za toj kopleks zatoa sto ne e strasno da se ima komleks tuku postarsano e da ne se priznae deka se ima kopleks...koga si sevesen za svojot komleks se drudis da go izbalansiras iako ponekogas tesko odi ama so trud se se postignuva!

Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 00:52
Originally posted by nedopirliv nedopirliv напиша:

Da ne se lazeme site imame po nekoj kopleks,rabotata e da da sme prizemni za toj kopleks zatoa sto ne e strasno da se ima komleks tuku postarsano e da ne se priznae deka se ima kopleks...koga si sevesen za svojot komleks se drudis da go izbalansiras iako ponekogas tesko odi ama so trud se se postignuva!

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
White Eagle Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2006
Поени: 182
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај White Eagle Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 17:03

Јас си признавам,имам 5800 комплекси,а можи и повеќеLOLLOLLOL.Најтешко нешто е да се признаат комплексите,а колку што знам јас,а не знаам,така се решаваат

Ако ти е лошо ич не се грижи,утре ќе биде полошо.

Ако си среќен ич не се сеќирај,ќе помине.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 17:05
Originally posted by White Eagle White Eagle напиша:

Јас си признавам,имам 5800 комплекси,а можи и повеќеLOLLOLLOL.Најтешко нешто е да се признаат комплексите,а колку што знам јас,а не знаам,така се решаваат

kompleksite se lecat zavisno od licnosta i nejziniot stav sprema tie kompleksi...zavisno od toa kako kje gi prifatis....kje ti bide polesno ili potesko da gi nadmines....  

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај White Eagle Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 17:15
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

kompleksite se lecat zavisno od licnosta i nejziniot stav sprema tie kompleksi...zavisno od toa kako kje gi prifatis....kje ti bide polesno ili potesko da gi nadmines....  

Мислам дека треба да му се кажат комплексите на некоја личност,и така побрзо ќе се надминат,но да се нади баш личност на која му веруваш,е тоа е тешко,нели?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 17:20

Мислам дека треба да му се кажат комплексите на некоја личност,и така побрзо ќе се надминат,но да се нади баш личност на која му веруваш,е тоа е тешко,нели?

tocno samo zavisi i od licnosta na koja i ukazuuvat za kompleksite poso sekoj razlicno gi prifakja.....:)))) taka da...ne mozes na sekogo da mu kazes koi mu se kompleksite....poradi toa najdobro e sam da gi sogledas....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај White Eagle Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 17:31

tocno samo zavisi i od licnosta na koja i ukazuuvat za kompleksite poso sekoj razlicno gi prifakja.....:)))) taka da...ne mozes na sekogo da mu kazes koi mu se kompleksite....poradi toa najdobro e sam da gi sogledas....

Тука си во право,тешко се наоѓаат вистински другари

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 17:40

Тука си во право,тешко се наоѓаат вистински другари

ne rekov deka e tesko....ako sakas kje gi najdes.....rekov deka e tesko da i se ukazat kompleksite na nekoja licnost!!!!

nikade ne spomnav nesto za drugarstvo i slicno....

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.