|
Дали ви значат модните брендови? |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poznatite marki nisto ne mi znacat ako mi se bendisa nekoj proizvot ne go gledam vo markata ednostavno go kupuvam inace mnogu pari ne mi se frlat ako e pristojna cenata ke ja kupam ako ne ke cekam na namalenie
|
|
mbm
|
|
ThA-BiTcH
Нов член Регистриран: 27.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што за те*е е пристојна цена? Тргнувам од тоа, какви се денес цените низ град... |
|
* Blonde Bitch *
*~*~* I was born a BITCH! What's your excuse?*~*~*~ |
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa zavisi sto kupuvas i sam ke odlucis togas dali e pristojna ili ne |
|
mbm
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Купувам тоа што ми се допаѓа без разлика колку е цената или дали е некоја ''марка''.
|
|
|
|
SENATCE
Нов член Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS KUPUVAM SAMO MARKA.POSEBNO ENERGI OMILENA MI E.JA IMAM CELA PROLETNA KOLEKCIJA SO SE VELI.EPA TO E... NIE OD FON TAKVI SME...
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од beleg - 24.Ноември.2007 во 00:45 |
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam kako bi mozelo da e no sepak ne zaostanuvash od nishto , neli |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од beleg - 24.Ноември.2007 во 00:45 |
|
|
|
girl
Група Регистриран: 01.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vazno li vi e so ke nosate,dali e marka ili ne?sepak ima golema razlika megu davata zbora
|
|
I'm the BEST!
|
|
girl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka ne treba tolko da gledame na markata oti nekoi go nemat i tava so e najeftino,so nemozat da si go kupat ednostavno uslovite ne im go dozvoluvat. se soglasuvate li so mene p.s jas pocesto nosam marka ama imam i raboti so se od obicen dukan mislam oti nema veza so ke nosame glavno da bidame obleceni |
|
I'm the BEST!
|
|
girl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj kazijte iskreno dali vi e vazna markata???
|
|
I'm the BEST!
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno ne bas, gledam da e vo trend no ne gledam tolku na markata sakam da sum ubavo oblecena no ne i preskapo
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ич....гледам само добро да ми стои...а за марката, ако не се гледа каде е напишана, може да се каже што било, во зависност од соговорникот... Се' зависи од вашиот настап...
Белки нема да ти рече, е ај соблечи се да ти ја проверам марката... |
|
|
|
girl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ehehehehehe so znaas mos ima nekoj takov |
|
I'm the BEST!
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |