|
Кои програми .....? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
smokvicka
Нов член Регистриран: 14.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
windows
XP, acrobat reder, irfan view, eMule,
photoshop,office , win zip, adode reader, nero express, div player, win
rar, msn messenger,
|
|
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Adobe-Full Pack
Macromedia 8 Microsoft Office Microsoft Student 2006 Nero 7 Mozilla Firefox LIMEWIRE MSN Messenger 8 mIRC ICQ CD DVD Catalog Windows Media Player 11 BS Player PRO Winamp ...... |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како што реков не се замарај со нив, едноставно бришење ќе иде и кој им е*е матер глупава...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Windows Xp Professional Service Pack 2 (licenciran)
MS Office 2003 so update Win Media Player 10 Winamp BS Player Norton Antivirus 2006 Beta (modif.verzija)-momentalno Adobe Corel 13 beta verzija Imesh 6.0 (P2P programce) Ad-aware 1.06 proffesional so pop up blocker(krakuvan) Registry mechanic 5.2 verzija (krakuvan) Nero 7 PIC Grabber MSI DVD player Spy Bot 1.4 Net 2 Control (многу моќна алатка за администратор на мрежа) Symantec Anti Virus Server 2005 |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Respect за лиценцираниот виндовс, само не е финтата да се пофалиш дека тој ти е лиценциран, кажи другите програми какви ти се, адобе, корел .. Не е ништо против те*е ова, али ме изнервира тој збор лиценциран .. Поздрав
|
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I mene isto... Nisto licno protiv tebe MMEKPP ili kako bese... So e muabetov so softverov, da se pokaze koj si gi znae ikonkite od dekstop kako zbiraat prasina?
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
паааааа.... ако фаќаат прашина, има една опција таму анинстал и готово Не за друго, досадно е да се брише нонстоп прашина
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Windowsot e лиценциран, бидејќи е кај мене на работа!!! Адобе е free верзија и можеш да ја симнеш од било каде на интернет!!! Само PhotoShop е со крак, а Corelot сеуште е бета верзија и не бара регистрација!!! Понатака и тоа ќе биде земено со Лиценца!!! Инаку нема разлика меѓу лиценциран и нелиценциран windows!!! Тоа е само џабе фрлени пари!!! Единствено е што нелиценциран windows не можеш директно од Microsoft страната да симнуваш update!!!! Тешка глупост!!! Инаку има разлика помеѓу Home срањето што го нудат како лиценцирано кај нас, и Proffesional windows!!! Инаку јас не се фалам дека си ги знам иконките на десктопот кај мене!!! Напротив непотре*ен софтвер не држам во ком. Поздрав!!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
ZokiBoSS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој ти рече дека со нелиценциран виндовс неможиш да земаш апдејт ? (: .. Сепак поентата ми беше друга, не мораше ти да напишиш дека ти е лиценциран, оти испаѓа некој вид на фалење, а другите ти се фреевер/триал .. That's all :)
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа во последното време за да симнеш update од Microsoft, треба да си инсталираш програмче од страната за Genuine или validating tool, преку кој се валидализира оригиналноста на windows - от!!! Инаку update се прави преку самиот windows, ама само до Service Pack 2!!! Понатака update не можеш да правиш!!! Инаку не беше да се пофалам дека ми е лиценциран, напротив и самиот кажав дека не е ништо спешал да го имам лиценциран!!!
Изменето од NRGMKD |
|
|
|
ZokiBoSS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не треба ни програма ни ништо бе пер.. Има клуч кој треба да се избриши од регистрите, и со аутоматик апдејт можиш да го апдејтоваш без проблем .. Али батали за тоа, навлеговме во други води, сепак тука се работи за софтверот кој се користи, не за оперативецот.. Поздрав
|
|
|
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoki koj e toj kluc, bi sakal da go izbrisam... Pozdrav
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа клучот кој што ти го кажуваш е уствари тој што потврдува дека оперативецот ти е лиценциран или пиратерија!!! Инаку и да го избришеш клучот повторно ќе ти го даде истото објаснување дека користиш невалидна верзија на оперативец!!! (сори за извичниците, али јеби га навика) |
|
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |