|
Македонска PUNK музика |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што ми паѓа на памет во моментов Културно Уметнички Работници - ТВ Принцеза Флукс - Дали се сеќаваш (не можам „Убиците на овој град“ да ја најдам) Дефект - Полициска држава Дефект - Пиво Паркети - Муви Паркети - Да ја е*ам баба ти на летање No name nation - Турбо револуција No name nation - Циркуз Лоши деца - Жута минута (омилената од лоши деца, кои одамна ги неам слушнато) |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
револуција - резолуција - резонација - радијација друже ова се цени!!!!!! |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечер, кај нас во Битолата ќе има панк свирче во КОД кафе. Ќе настапуваат The Author (Охрид) и Spank (Битола). Дали некој слушнал за овие бендови ? Тој, што нема слушнато еве ви по една песна од бендовите:
The Author - Роки Spank - The Right Way or The Wrong Way |
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |