![]() |
|
Како ве запроси сопругот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |||
BlaCk- GiRl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
баш така лаки бу, него кога веќе станува збор за запросување не е на одмет да го кажеш твоето искуство во тоа
![]() ![]() ![]() Изменето од BlaCk- GiRl - 30.Јуни.2011 во 02:24 |
|||
![]() |
|||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
||
kumot nas....
zenata go zaprosi ![]() opasna e ![]() |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
BlaCk- GiRl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
||
па на денешно време све можеш да очекуваш... што те чуди
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
||
da go zaprosam jas mojot
![]() |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
||
ако нема абер за таа тогаш преиди ти на тој чекор
![]() типката си имаше во глава да ја избрка нејзината цимерка која бесрамно секојдневно ја крадеше и да си го земе така кажано нејзиниот принц со кој скоро влезе во врска ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
||
Dokolku prviot poteg ne go napravi "kavalerot" togas zosto ne bi go napravila ti. Denes devojkite se se poveke emancipirani, educirani, poslobodni se vo sekoj pogled, golem broj predlozi, inicijativi doagjaat od nivna strana. Dokolku imas nekoja originalna nesekojdnevna ideja zosto da ne ja realiziras, koga ke smetas deka e vistinsko vreme i mesto za toa. |
|||
![]() |
|||
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
||
Prosidbata
Ne bi sakala da bide koj znae sto
samo nekolku slatki i iskreni zborovi....
na primer
Te sakam ,
Sakam zaedno da go mineme ostatokot od zivotot...
Posakuvam da si samo moja cel zivot i jas samo tvoj...... i. sl.
![]() |
|||
![]() |
|||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
||
Јас не сакам клишеа,сакам на негов оригинален начин и во момент кога најмалку очекувам такво нешто....тука лежи возбудата на чинот.
![]() |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
![]() |
|||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
||
Mozhe da se sluchi, da te zaprosi i koga toj najmalku ochekuva ![]() ![]() |
|||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||
![]() |
|||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
||
nebiten mal moment , veruvajte |
|||
vivi
|
|||
![]() |
|||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
||
![]() |
|||
||
a sto bi rekle na ova ? :))))
http://motika.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=24445%3A2011-05-19-07-40-26&catid=8%3A2011-03-26-19-23-19&Itemid=23 |
|||
![]() |
|||
||
aaa ke poceka za taa rabota ![]() brakot e seriozna rabota...taka da...imam vreme ![]()
ova ne mi se dopagja zatoa sto ne sakam cek svet da me znae...pa mnogu im e gajle na drugite kako me zaprosile...sakam jas i ljubovta....sami ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||
Не глибевме многу во романтики, јас му реков- Треба да се земеме, а тој рече- Добро, и закажа се а јас се бафтав со барање венчаници, кондури, торти, прстени и сл. Моментот сам по себе се подразбираше некако, двајцата имавме исти намери па затоа не западнавме у некаков филм на величање.
Самиот чин на венчавање потоа беше многу емоцинален и романтичен зошто тогаш веќе вистински се случува соединувањето.
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |