|
Помош, Nikon проблем |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kaj go spomna Lomo. Bas sega go gledav dokumentarecot za Lomo od BBC na Youtube
A, za problemot na Irena... kamerata kje si odi na servis i toa e toa. Otvaranje so shrafcirer i slichni ludorii se samo za iskusni |
|||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|||
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eve dokaz od the man himself. lomo e podobar od nikon... |
|||
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne LAPRDAJ!!! http://www.youtube.com/watch?v=dnVJS6bFOc0 2min i 30 sec +.... covekot postavi kulturno prasanje, a pokraj drugoto go prosvetlivte sto e okinuvac... AFERIN Изменето од сашо - 19.Ноември.2010 во 16:48 |
|||
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
|||
StefanDMS
Група Регистриран: 10.Март.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ojde forumov u PM. Abe luge, ubavo Vi pisha chovekot deka mu treba pomosh, a Vie se raspravate Lomo Nikon Canon.
Mario i Irena, ne veruvam deka ke naidete na pomos ovde, i vi posakuvam se najdobro so popravkata. Pozdrav |
|||
З Е Н И Т 12 СД
|
|||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne se s'kldisuvaj... mislam deka vekje e determinirano shto e problemot i Irena e poinformirana od nas shto treba da pravi.
Ova shto sledi ponatamu e samo dzvakanje mastiki i reminisciranje na nekogashnite stari vreminja. Ne treba zhivotot da se zema premnogu seriozno. |
|||
Марио
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOOO ZORAN! I cestitki do nekoj sto go primeti ova (sasho)!!! AHAHAHAHHAHAHHHHHAHGHAHAHHAH HBHBHBHHBHB Изменето од Марио - 19.Ноември.2010 во 16:09 |
|||
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da be, stvarno... sramotilaci... usul da se nemalo znaci... barabi nevaspitani. |
|||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe zakon sum neli? Devojcheto bara shto e Press shutter release button ...
... a jas pomagam. E sega, koj kje se seti deka taa mozhebi barala neshto drugo... jbg, ne se site genijalci. Ama zatoa sekoj den, vo sekoj pogled, napreduvame s'e povekje. Barem se obiduvame da pomogneme... kako shto barashe ti od nas, neli? Poveli i drug pat. Изменето од Zoran K - 19.Ноември.2010 во 16:51 |
|||
Irena Mila
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Haha Zoran me nasmea, jas kazav toa mi pokazuva na ekran od koga go zapaliv, a normalno znam stoe toa :)) EUREKA!!
Probav nekoi raboti ne ide, sega ostanuva samo servis :(( ili da go frlam negde.. |
|||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se izvinuvam shto sum razbral onaka kako shto bilo napishano. Vo sekoj sluchaj, ne bilo zlonamerno i ubavo sum te iznasmeal zaedno so site drugi koi se upateni vo tajnite na fotografskite kameri.
Tuku, dali ja otvori kamerata kako shto sovetuvaa nekoi na prilozhenite linkovi? Изменето од Zoran K - 19.Ноември.2010 во 17:47 |
|||
Irena Mila
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da,otvoreno, podmackano se, i dgabe e.. taka da servis ne mi bega, ziva frustracija e ova tehnologijava..ohhh!
|
|||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dali se obide da go pridvizhish cvenoto trkalce vo obete nasoki ?
Ako mozhe stavi ja originalata baterija vo kamerata dodeka taa e otvorena i zavrtuvaj go prsti trkalceto vo ednata i drugata nasoka dodeka pritiskash na shutter release kopcheto. |
|||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sho zabavno....
|
|||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|||
photomacedonia
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се извинувам заради можеби касниот одговор на проблемот, но дури денес влегов на форумов на кој за жал не сум чест посетител. Прво што ке кажам е тоа дека е навистина жален овој македонски синдром, во кој секогаш ние не чиниме,останатите се подобри, кај нас ништо не е оригинал и не бидува и секогаш со драго срце, поарно да му ги дадаме парите на некој друг ( макар и на Гркот) или не знам кој друг, само да не останат кај нас во Македонија.Не ми е јасно зошто кога во Македонија постои официјален увозник и дистрибутер на Никон, сеуште читам коментари, оди во Грчка, купи во Бугарија, нарачај од Америка, ке ми донесат од Србија итн.Цените се исти насекаде, но тоа е тоа, нели ние сме Македонија или како што кажа еден дилер на Никон од Битола, нема да го купи од мене само за да каже дека му е од Солун !!! После тоа кога ке се десат вакви проблеми, Никон е крив, нема гаранција фотоапаратот, се користат неоригинални додатоци итн. Луѓе, во Скопје има официјален сервис и дистрибутер за Никон.Сите фотоапарати купени во Македонија имаат 2 годишна гаранција и фотоапаратите можат да се најдат во сите поголеми и помали продажни објекти како продажните места на Оне, Пикс Плус, Нептун, Амц, Сет,Т-Хоме, Хенди, Фото студија итн. Сервисерот е Борис, од Белград кој доаѓа на секои две недели и од него нема подобар на балканов.Чекањето кое некој го спомена е само доколку во моментот се нема делот, но во 99% случаи се се решава истиот ден.Се извинувам доколку некој се навреди од коментарите, сепак секој си има право да си ги троши парите како сака и каде сака, нели :)а истото важи и за гаранцијата.
Изменето од photomacedonia - 25.Февруари.2011 во 11:28 |
|||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |