|
The BEATLES |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
the Carpenter
Нов член Регистриран: 26.Март.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има разлика меѓу The Beatles и Beatles.
Параклазата која ја создаде Ленон со неговата „поголеми сме од Исус“. Па потоа “смртта на Пол“. Па уште дека Џими Хендрикс, Пејџ, Клептон, ... свират на последните албуми. Некако друга поголема димензија добија Битлсите. Од искрените I wanna hold your hand до Helter Skelter има голема разлика. Дали Џон созреа, или другите созреаа од и во Индија, не знам. Само знам дека Битлси се квалитетен бенд и денес не само како инерција на битлманијата, туку заради парчиња како „наредникот пепер“. Изменето од the Carpenter - 26.Март.2011 во 19:36 |
|
Игор
Нов член Регистриран: 06.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Love me do - Ми е дефинитивно хит, овој месец ми е исполнет со Beatles песнички, не го живеев нивното време(роден сум прекасно :) ) но знам биквално се што треба да се знае за дечките, штета што се етикетирани од постарите генерации (фризура, однесување и сл :( )
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bright are the stars that shine Dark is the sky |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ht3 b34tl3s
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ммммммм.... што е убава |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од најдобриот албум на битлси
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |