|
Обожавам... |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обожавам кога не ме чепкаат
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обожавам кога и’ е полн инбоксот па не можам да и’ вратам на пораката ....... просто сум луд по тоа .........
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обожам да си пијам дневно кафе со друштво кое ми одговара
тогаш и цигари многу обожавам Обожавам кога сум на одмор,опуштено без никакви обрски дури и телефони исклучувам Обожавам нешто освежително со некои грицки и книга Обожавам кога сум дома сама........ и мојот список ќе биде продолжен И за малку ќе испуштев и вас од тука ве обожавам |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obozavam SHUUUUUUUUUU SHUUUUUUUUUUU
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обожавам кога ќе ме пофалат џоа прваче сум
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...дечко со Пантера мајца.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
devojki so socni usni...
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obozavam koga odime na kafe so drugarkite a zavrsuvame so pivo...
obozavam koga slusam dobra muzika i igram kako luda i peam na cel glas (po doma toa) obozavam koga izleguvam navecer so dobro drustvo i otkacuvame skros obozavam zimoto koga izleguvame od kafic da pusime cigari, na ladnoto naj mnogu gluposti tresime .... obozavam koga odam na rabota i koga se smeeme so koleskite po cela den obozavam koga sum na forum i si citam i se smeam na nekoi postovi, i koga se druzam so poveketo forumdjii.... obozavam koga site okolu mene se srekni i nasmeani..jas togas letam.. obozavam zgodni momci......koga gi gledam demek taka slucajno...a ustvarti oci mi tecat obozavam sve sto e dobro i pozitivno i ve obozavam site odve |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обожавам такви мили луѓе...како мати и таа другата личност ...што и покрај се...ме насмеаа до солзи
Обожавам да седам со две личности...и само да си молчиме. Триесет минути добро молчење...за после тоа...се да си кажеме што ни смета... Обожавам портокали, сладолед, домати и то.... Шетање миленици во парк...пливање.... Обожавам сончеви денови...како кога бевме помлади...и се собиравме кај Еленчето пред дуќан...и за сите машки имавме коментар Го обожавам секој миг...од животов...нешто неповторливо... И секако...идивиди ..форумот што никогаш нема да го заменам за...друг... ...и chatot де.... |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обожавам кога си мислам дека сум како Бијонсе
и дека играм како неа де |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чоколади
Кокос
Дожд
Есен
Музика
Добра книга
Шетање навечер
Ајвар
Јогурт
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обожавам кога се прае фраерка па не брише низ дома
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а јас обожавам кога си пијуцкам кафе на пладне и исто така обожавам кога си менвам потписи аватари и титула под аватарот |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |