![]() |
|
Јас сум твојата судбина ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() MTВ 1 од 18.45 часот
Серијата се вика Јас сум твојата судбина, а не како што е насловот.
Поправете
![]() |
||
![]() |
||
Nin4e ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
|
Vo pravo si
![]() Ama gledas kolku e mojata aktivnost i pravo da ti kazam nemam pojma kako se menuva naslovot na temata |
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
![]() еден ден изгледа ќе се молиме да има шпански (оти некогаш можи ќе немаат шпанците инспирација за снимање и ќе се снимаат само индиски) или на Ш1 ќе ги репризираат шпанските од пред 15 год а ние ќе си мислиме дека нови се ![]() туку си мислам јас да не почнат и пакистански ирански или не знам какви други да снимаат ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
......
![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
vidi mu ja tevelizijata nacionalna,...i se ke doznaesh za narodot!
![]() Изменето од brza - 17.Август.2010 во 17:27 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
Уште и кинески да ни пуштат и ќе ни ја е*ат мајката ![]() |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
Pominal pochetokot ![]() ![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
|
ushte li gi gledate amaterski sapunici
![]() ![]() nemozam da svatam kako ne vi skisnalo od niv [:-&] Изменето од zverka_ - 18.Август.2010 во 22:37 |
||
![]() |
||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|
Ne mi e cudno koga Pakistanci, Afganistanci i taa bagra tamu gleda Indiski serii i filmovi , sepak se vo toj region isti naviki, obicai , kultura... No sto Makedonceto vide vo tie indiski gluposti ne mi e jasno????
![]() ![]() ![]() |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
![]() |
||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
|
Izgleda Makedonceto(ili Makedonki
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
и мене не ми е јасно туку не дај боже да дојдат кинески или јапонски па кога ќе зборуваат тие јапанците а звукот од нивното зборување да касни некоја минута ако ме разбирате шо сакам да кажам ![]() е тоа ќе биди......... |
||
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
voopshto ne razbiram!...
![]() ![]() ...so japoncite se,..sporeduva?>! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
|
Утре има репризи од првите 5 епизоди на МТВ 1 во 13 часот, кој сака нека си гледа од цела недела. И никогаш нема да ми скисне од шпански серии, тие имаат квалитет во продукција и се, ама индиски
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...mozbi na nekoi i im treba reprizi ,..za da sfatat shto se ....deshava....
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |