![]() |
|
Најинтересни постови и форумџии??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mene neprijatelite mi se "najprivlechni"( nek' mi prostat prijatelite!
![]() ![]() ...samo , nek' ne se umisluvaat premnogu, ![]() ..edini interes kaj niv mi e,...shto se nadevam deka ke prochitam nekoja nivna pogolema glupost od...prethodnata ,..i najchesto,...mi se ispolnuva nadezta ![]() ..i brate,...ako ne e predugachka...za da ja udostojam so moeto vnimanie,... ![]() ...zatoa shto ,..od pochetok sum za ona,.... ...pishi koncizno ( ama pogodi ja s'rzta) ..pa , koj sfati alal da mu e ,... ..koj ne,..neka chita ,..nadugachko i naopshirno... ...i ...ke zaboravev,...chitaj samo kratko ,...i jasno kazano ! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
shto znam .....onie koi sakam da gi chitam a?
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...,....jas pa ...epten ne sakam ama ,..od antichkiov gi "listam" ,...kolku i da u se dolgachki !
![]() ...naum e ....unikaten!!.. ![]() ..shtetata e samo, shto e,...ohridganec! ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Interesni postovi ima ama bas od od site, ama najinteresni za citanje mi se: Messenger, Tiggy ( mnogu e inteligentno devojceto ![]() ![]() Ima i drugi, sega ne mi teknuva ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Интелигентна сум, како не, после толку пива...
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
A bez pivo kakva si ? ![]() ![]() Mene si mi mnogu interesna ...i ne pij pivo, maloletna si , ako li ? ![]() ...sovet od eden batko ( da ne kazam cicko ![]() ![]() Изменето од KINGDAVID - 20.Август.2010 во 23:36 |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ама... ама... пивото е добро за коските!
![]() оффтопик е ова мислам, а јас како примерна девојка ![]() Поготово ако се од мене. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
arno velis, zamislena utre kje ima rabota...eve odnapred i se izvinuvam , neka gi izbrise nasite postovi...zamislena ima golemo srce i kje ni prosti . Pozdrav do nea ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
..Ја обожавам Тиги .... во последно време е... и примерна
...и многу ..послушна .....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
valentina-pp
obozavam koga ja citam vo ljubov ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Da ja prosiram listata : Dzo, spiros, volkswagen, renatax,Bibi G, Forumska baba, MyWay, mamamd...ima uste , ama ne mi teknuva sega... Ke ima i tret del ![]() Изменето од KINGDAVID - 04.Октомври.2010 во 23:01 |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
постовите на Кали...обожавам да ја читам
и Тиги...меланхолично-романтична фраерка
![]() ги има уште сигурно...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
postovite na Glen...
![]() ![]() Изменето од ANITA11 - 04.Октомври.2010 во 23:42 |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Месинџер, Полар Беар(го нема во последно време) и Збунет исто така.
Нај хит-мејкерка ми е Благородна, и нема рамна
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |