![]() |
|
Хмммммммммммм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 18> |
Автор | ||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jas sum za dvete nema biranje
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Сонце плажа бекини, коктели миризливо млеко за сончање , бранови убавинииии...ааааааа
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
planini
|
||
![]() |
||
mimi24 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
|
Ima ubavina i vo dvete. Plazata ja sakam za da ne moram da mislam sto da oblecam i deka ako navodenam vednas dase presoblecam ama pak zimata e po mirna. A jas najpoveke sakam da gi spojam dvete. Ke si otidam na planina pokraj nekoe planinsko ezero i ke si pominam super |
||
![]() |
||
meco ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
|
Planina snegce,tisina i nadvor e kamen ladno arno ama vnatre e banja toplo. Bi uzival do beskraj. Ama ne sam
![]() |
||
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
а кај ти е каминот мецо ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
meco ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
|
Koj ke misli na kamin togas,od krevet nema da izlezeme, ke zaboravam drva da stavam. A ionaka ke napravime zeska atmosfera |
||
|
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
a ako se zaboravime na sonce pa da izgorime? Kaj da trcam posle po kiselo mleko |
||
|
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
што мислеш...... у гласањето 100% сум сигурен ![]() |
||
![]() |
||
Barbika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
|
Јас сакам планини со сите стварчиња кои ги кажавте Лоу и Штрумфета!
Ем планина,ем снегче, ем бања топло покрај каминот винце и.т.н.
Убавини!
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
pazi kombinacija:plaza,sonce,reggae,ladno pivo,zenski vo bikini
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
Продолжи да уживаш какво разбудување
![]() |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
ТОА Е ФАНТАЗИЈА КОЈ РАЗБИРА САМО НЕ СЕ ШТИПКАЈ ПРОДОЛЖИ И ЗА МЕНЕ
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |