![]() |
|
Женски ИДИВИДИ оркестар |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 103> |
Автор | |||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Дечко никој не е приморан да мора да ја посетува темава... Таа е ради зезанција и многуте оффтопици направени од нас... ![]() |
|||
![]() |
|||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
||
а јас пак не ги ни гледам и не знам шо е работата ама ај нека се радват децата имаат и тема плус супер за нив ![]() а тоа беше на сител шо го кажваат така? со овие нашите ептен талентирани глумци во жени препраени така????????? мислам дека имам видено реклама со нив или грешам? |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||
of of of... poleka poleka se spoija site na edno mesto...
svaka cast za temava... iako ne gi pratam mnogu, no sepak koga ke gi nacekam mi se smesni.... ![]() |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
Ајде ти давам шанса не се откажувај и ти одмааа... Оди на youtube и гледај.. Доволно е само второто... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Како единствено машко во бендов да ја отворам и официјално темава...
![]() |
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
||
![]() ај честито ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
||
Пацоооооо конечно и нас не удомиаа....
![]() ![]() ![]() Фала Маче... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
а тебе не ти текнува оти треба да ме обавестеш за овоа да се подсредам
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
||
EEEee..bas tie, ajd glumcite se ok, no ne za ovoj tip na gluma...izgleda degutantno... ![]() Ali ko sto kaza onoj Decko, ne sme primorani da se muvame ovde ... ![]() ![]() |
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
![]() |
|||
||
Де ма и ти види се Клаудија Кардиналееее.. Ајкулаааа.....
![]() Кажи некој збор публикава чека... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Eeee chill out pleasee.. ![]() Темава е за зезанции поврзани со Ж.О. , а не за критики дали биле дегутантно или не... Ако тебе не ти се свиѓа има некој што им се допаѓа сето тоа... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
се овоа е за добротворни сврхи и за црвенк крист...ви се мољам
![]() |
|||
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |