![]() |
|
Кога паѓаат лисјата - А1 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
de be gonzo
![]() ![]() pa serija e ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
А кој понеделник? Јас само таа серија ја пратам и баш неа ја прекинава....
![]() |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Ma pu jazk ko sto rekov...aram da im e, po basamak da padnat, surtuci edni...
![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Овој понеделник, 6 септември
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Ја следам оваа серија ....
![]() Најсимпатична ми е Неџла ....
... но ја обожавам Феркунде ......
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Феркунде ли ??? ... сеуште е кај Шефкет .....
![]() |
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
На интернет видов,Шефкет и Феркунде изгледа ќе се разведуваат.И друго, друг глумец ќе го игра Шефкет.Несакам многу да гледам,нема да ми биде интересно ако предвреме видам,ама ми се свиѓа оваа серија,само таа ја гледам од многуте.
|
|
![]() |
|
CICAMACA ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Серијава е супер!.............
ГЛЕДАЈТЕ ЈА! ![]() Изменето од CICAMACA - 25.Септември.2010 во 15:12 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....да ма,вчера правеа сунет и музика имаше...свиреше групата Црни дијаманти и маааастикаа,,маааастиккаааа.... [:D/]
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Серијата е супер,а кој не сака да гледа,има даљинско....
![]() |
|
![]() |
|
И на мене ми беше позната ..музиката .... ама не ми текнуваше
дека тоа било ......... мастикаааа......
![]() ![]() Инаку ..серијата ми се допаѓа .....
..Една тажна семејна драма .... во која најголемиот товар
го носи ..... оној што се вика ...столб ... на семејството ....
Разбрав дека ...награда за главна улога во серијава добил Али Риза
и неговата ќерка ...... таа што ..и кога не зборува ништо ....
..кажува многу ..... Фикрет .....
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
ова беше со таа немажената
![]() ![]() уууу уу у уууу уууу ууууууууу ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Е баш се добри .....и на мене ми се ....интересни .....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |