|
Во што треба да вложуваат младите ? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
....da de,...toa im e ....odskochna daska za....minister ( makar bez porfelj),..ili duri i ambasodor na nekoe "udarno" mesto,...otkako prethodno ke se navozish na drzavna smetka.
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
не ми треба името на фирмата..кои апликации ги работат само кажи ми.. Зашто ми е чудно 80 програмери од македонија да работат за америчка фирма..Процентуелно не штима со бројот на населението на македониа ако споредиш со Индија. а за нивниот квалитет како програмери да не ти ни кажувам.... да не ги користат тие 80 деца како дактилографки? Искрено појма немам само се зачудив за таа фирма зашто единствена што ја знаев беше Микросан од Прилеп..Стварно добри... поздрав од генералштабот: пази да не ти падне сапунот додека си на форум |
||||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас од војничко искуство си имам врвца на сапунот
А оваа не е ништо чудно прво сме евтини а и квалитетни. |
||||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||||
makedonkaaa
Нов член Регистриран: 23.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
taka e definitivnoo....:)
|
||||
Vo zivotot si ili kral ili piun!
|
||||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
zза ефтини знам за квалитетни не сум сигурен, ама се уште не ми ги кажа апликациите...ептен ме заинтересира ова...Нас овде у Скопје ништо не ни кажуваат овде или вие ќутни бутни си праите таму.
|
||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
па многу е важно во кој дел си на МКД.... зависи што е карактеристично за тој дел......зеленчук, туризам, тутун ,руда , јазик јас би рекла све што постојат дополнителни к*рсеви да се поминат , а посебно познавање на јазици....и во џебот да се има све можни сертификати и дипломи..... ееее ако се има среќа нешто од тоа ќе се искористи.... или најлесна работа.....омажисе за бизнисмен......тоа е добар влог во иднината |
||||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од mungos80 - 11.Април.2010 во 19:54 |
||||
|
||||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Рапорт
Фирмата се вика Intelworks. |
||||
|
||||
alankan
Сениор Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Poznavanje na angliskiot,a po moznost ushte nekoj stran jazik,i dobro poznavanje na informatika sekoj mlad covek moze lesno da dojde do rabotno mesto i napredok.
|
||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
amii !! zarem malku imate izbor od vnuki i kerki na biznismeni??aaa zhenise za edna takva.....i posle |
||||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе Бијонсе, кога бизнисмените тука се бројат на една рака сосе ќерките и внуките (па и внуците урачунај ги) кој прв да стигне до нив? Децата и внуците на странските бизнисмени дипломати војници и да не ги урачунаме во таа конк*ренција КОЈ ПРВ ДА СТИГНЕ? а ете и ако стигнам прв додека ја земам таткото или во затвор или во банкрот или во странство ја киднал..ајде ајде можеш ти и подобар совет да ни смислиш
Изменето од Генерал Митре - 16.Април.2010 во 18:41 |
||||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ЗА СЕЛСКО ДЕТЕ КАДЕ Е ИДНИНАТА |
||||
|
||||
makedonkaaa
Нов член Регистриран: 23.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
xaxaxa ova poslednovo najpametno...xaxax :0 |
||||
Vo zivotot si ili kral ili piun!
|
||||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |