|
Кој те шиша |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечерва го гледав,за прв пат онака на паузи имало нов термин.
Гостинкава стриптизерка,беше добра едно 10-тина пати повтори дека може да ја порачаш од Валијант и дека само она од сите се соблекувала гола,ама скроз гола,скроз |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иииииииии и по гола д***а а до БТ да дојди колку ке ме кошта едит а која стриптизета оти не ја гледав емисијата волчица или црната мачка (мислам дека така се викаше) Изменето од Iron Man - 12.Април.2010 во 01:32 |
|
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
црната мачка,исклучиво така да ја викаш она не била Black cat hahahhaa
А за цена прашај во Валијант,ќе се договориш она со љубов работела,сериозно си ја сватила работата хаххаха |
|
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па така де ке ја викам (море како таа сака јас ке ја викам) и црна кучка ако треба а за ова на француски ли е или.... (Black cat) и така ке ја викам ако сака ај ке се јавам во валијант и велиш со љубов аааа а кога има реприза од таа прекрасна емисија со тој многу интересен водител |
|
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka premierata odese vo petok sega deka e vo nedela
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ахаха... ја ја гледав...
Дртава у тоа фацата... А за тело.. не одрекувам. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaa striptizerkava ja gleav i jas-mi se gadi od silikoni !
rezil! |
|
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj me sisa sam se sisam be
Изменето од CakNoris - 26.Април.2010 во 21:05 |
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Budimir bese kaj zare berberot ili Sharon Stone - koja lepotica!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....i jas toa mu(i) vikam!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас не гледав кога има реприза
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бооооо
гледав во неделата првпат и тоа цела емисија замислете издржав - изгледа дека имаше жешки теткици кастратович будимир и една русинка уф уф таа русинката хооооооооооот значи жешки беа последните две кој ги набројав а и тие во публиката не беа за фрлање макененчињата упс манекенчињата и така јас си гледам и си гледам и кога слушам од "најдобриот водител" во МК да не речам и во светот едно прашање Дали е вистина дека сите крупни ракометарки имаат мали гради? и овие личните умреа од срам ааааа да и најсмешно ми беше кога му рече кастратович на берберот дека и е чест што гостува во емисија кај најдобриот водител колку добар виц |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |