![]() |
|
Колку Ја Сакате Личноста Со Која Одите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | ||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da??? a znajsh kolku vrsti ljubov ima??/aaa??? ihaaaa .... pak ke kazham ..kazhano nedokazhano... ![]() |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Е јаооооо, како романтично.
Ова искрено не е романтика. Ова е само искреност, мајку му стара... ![]() Ако Кре ја љуби Анита (шо е многу нормално) ондак нека не го покажува само ова вака... Нек непраи нешто што е меѓу нив двајца. ![]() Не да изјавува љубов на форуми. ![]() ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
sakajte se lugje....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
mnogu ja sakam,ama seuste ne odame.
eve samo sto ne sme posle...!!!
leleeeee,koga ke trgne...
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Го сакам сварно.
Перфектен е за мене. ![]() Знае од шала, згоден е, убав е, има стил, има добар музички вкус, ма срце е... ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
на скала од 1 до 10
10 ![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
beskonecno mnogu
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
не дека не ја сакам ама никад не сум размислувал за тоа колку ......
ЈБГ .......... со текот на времето и сакањето останува некако во втор план ..........
|
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
Dovolno mnogu za da zaspivam so pomislata na nego, dovolno mnogu za da se budam so pomislata na nego, dovolno mnogu za postojano da ja krade nasmevkata na mojto lice, dovolno mnogu za da se cuvstvuvam srekna, sakana i da sakam ...
Ne samo sto beskonecno mnogu go sakam ... go obozavam ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
alankan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Незнам. Не можам да опишам со зборови.
![]() |
||
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
абе сингл сум
![]() Неколку особи (од женски род) сакаат тоа да се промени ама нема сега за сега да си го расипувам рајатот заради некое ко џомити заљубено чупе ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |