|
Орален секс и туширање |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ало, што е ова од тебе. Бара совет, а не причина за раскинување. |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма каков совет,тој еднаш ќе се избања ,наредниот пат пак немиен ќе се смести во кревет.
Мрзлив е Борче изгледа.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе, овде само за сеир изгледа.
Туку моме, ти ќе седнеш со партнерот твој и ќе си напрајте муабет. Што и како сакате во сексот, пози-мози, ти реков-не ти реков, колку пати дневно, неделно, брзо-споро....и ќе му спомниш уз муабет дека ти е битна хигиената, да не е апла. И то ако не помогне, ти кажав, гумата... |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е сеир,јас би го откачила веднаш,кој ќе го превоспитува во 21-век.
А ти продолжи си со советите со гумичките,така нема да мора да се тушира
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе срце, љубов не се учи, љубов се дава и се зема. Е сега, некои даваат гнасно, некои перено. И некои сакаат гнасно, некои чисто. Ако настане конфликт, работите треба да се прилагодат.
|
|
fros
Група Регистриран: 26.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe luge u pravo ste site,zasto kako na primer ja mozam sekoja ve4er pred legnuvanje da se tusiram,a on nisto...
znaci sekoja ve4er imame odnos i nego ne mu teknuva da se istusira i uste saka jas da go zadovoluvam oralno...e ne4e moci:) pa uste me prasuva zasto ne sum sakala...pa da ne saka da mu kazam deka ne znae sto e tus!!!??? |
|
Do not play with the viper
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сва6та.
И те молам, место 4 пишувај ч, или ch, а место 6 пишувај ш, или sh. 4 = ч = ch 6 = ш = sh |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега попара направи,љубов,давање ,земање....а зборуваме за хигиена. Еве да тргнеме од ова.....кој не се грижи за себе си (во случајов оджрување на лична хигиена) ,тој нема да се грижи ни за другите.
Па која ќе посака таков покрај себе?
|
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ццццццц.....
душичка...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Муабетот ми беше секој си има посебен начин на грижење за себе, па и за другите. Или, појасно да е, за некои е нормално да се тушираат еднаш неделно, за другите е нормално најдоцна секој втор ден. Е сега, ко ќе се спојат тие два типа, едниот треба да му каже на другиот дека му смета тоа што се тушира само еднаш неделно. |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шала на страна....има луѓе што уживаат во мирисот на гениталиите на партнерот...
Иако мене лично тоа ми е малку неразбирливо...сепак има и такви...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прочитај го последниот пост на фрос
Веќе и скиснал Борче,ќе го откачи ...осеќам
|
|
|
|
fros
Група Регистриран: 26.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo kaza bounty,potpuno si u pravo...
ali togas nastapuva neprijatnosta od soopstuvanje na faktot deka na edniot partner mu smeta toa,samo poradi pricinata da ne go navredi ili povredi... mene na primer bi me navredilo nekoj da mi kaze da idam da se istusiram,toa bi bilo mn grubo... btw se izvinuvam za 4 i 6 |
|
|
|
fros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa toa e i problemot sto ne mozam da go otkacam zasto go sakam...ali stvarno treba malce poise da vodi smetka za higienata.. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |