|
Домашни миленичиња |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас порано имав папагалче и го сакав ко прв брачед, ама откако умре , не можам да замислам да имам пак домашен љубимец освен ако не е некоја желка што шивее милион години
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kom[ikite ne se domasni milenicinja! |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Dark Angel
Сениор Регистриран: 15.Август.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Такааа започвам да изброявам... две кучета, едното каракачанска овчарка, другото пинчер; два папагала от вида корела нимфа, под покрива живеят гущерчета, а на двора се е заселила котка.Абе цирк с най общи думи
|
|
Не всички мъже са досадни, някои са мъртви...
Любовта е една и съща.Само мъжете се сменят. |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izdisano ludo mace!!! Akrobat neviden!!!! I ne sakam da porasne, ad ostane vecno slatko i malo vakvo kako sto e!!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
misles na kozata neli??? |
|
|
|
Lily
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали имате милениче? Какво? Дали ги сакате животните? Јас ги сакам многу и чувам куче. |
|
убавината е во очите
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам вака: две кучиња, аквариум со риби, хрчак, морска желка.И канаринци ама не се мои.За миленичињата кога не сум дома се грижи мајка ми.Немам само мачиња затоа што ми предизвикуваат голема уртикарија (алергија)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
mari20
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi sakam milenicinjata i mi se slatki site, no vo momentov nisto ne cuvam...
|
|
mari..sekogas za tebe:)
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS IMAM MACE I KUCE I MNOGU KOMARCI VO LETO,
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас имам многу многу животинке..не можам да го замилсм животот без миленичиња милички
|
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam maceeeeeeee akrobatce pravo!!! Ne sakam da mi porasne!! Da ostane mrdnato kako sto e sega!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat ti velam i mojot kolku pojke so porasnuva tolku pojke budala e, vervaj kolku pogolerm e tolku po budala ke e so znaci ne beri gajle
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe nema da bide tolku interesno!!! Vaka malecko mnogu e ludo!!!! 300 na saat e!!! Znam 10 godini cuvav macka pred toa!!! Ama sakam da ostane malecko!!! Mnogu e pointeresno da go gledaas sto pravi koga e malecko!!!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |