IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео > Купи - Продај
  Активни теми Активни теми RSS - Sanyo Eneloop dve baterii i polnac
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Sanyo Eneloop dve baterii i polnac

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака
Igor-T Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 622
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Igor-T Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 19:53
I jas bi zel Eneloop.

Pozdrav

Igor

Кон врв
marjanco Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marjanco Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 23:11
Originally posted by kostovigor kostovigor напиша:

Ја барав темава, едвај ја најдов.
Земав Sanyo Eneloop ама нешто се изнеадив кога видов: номинално време на full charge е 17 часа? Мене ова ми изгледа претерано долго. Не знам, уште не сум ги ставил да се полнат. Едноставно ги земав бидејќи ми требаа а и прочитав тука дека ги фалите. Така што, се надевам дека не ме зззз...
Ај ќе видам како ќе се однесуваат понатаму.
Поздрав.

е сега кој од овие три да го купам?

првиот е само со усб полнење,вториот е со 4 комада ама незнам за колку ги полни,а третиот е деклариран како брз полнач ама со 2 бат.
ок за енелуп,но полнењето од 17 саати е многу.јас би одел на брз полнач со две батерии.
Кон врв
driver_off Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Март.2008
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај driver_off Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2009 во 23:49
не знам дали некој има гледано како алтернатива на eneloop ако ти е за Блиц има нови NiZn - никел цинк батерии со 1,6v номинална вредност и околу 1,8v целосно наполнети што би било доста добро за брзо полнење на блиц (ако на некој му е важно тоа)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.