|
Вашиот перфектен партнер,како би изгледал |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | ||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Цело е кога се има се. |
||
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова ДОМАЌИН е најубиствено....лол...лоллл а поубиствено е шо го нашла...брао... ето видиш шта ти је САВРШЕНИ БРАК.... |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ubav Visok Zgoden i Neophoden
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pojma nemam ......
znam deka ako uspee da me privleche ke bide moj..... makar imal kriv nos, nizok ,shushka pri zborenje , poleka odi ili rabota vo JKP ....vazno da ima |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ова нека има само |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e fiks
chovekot e plastelin ......ke go modificirash .........frizura, obleka , dieta, kola.....vonredno 5 diplomi ke izvadish ..... AMA AKO NEMA SRCE ..... dzaba .......srceto ne e plastelin i ne mozhesh da go modelirash |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таков човек сум што најпрво што го забележувам кај другите е очите. Не знам зошто, ама кога ќе погледнам некое машко прво што гледам се` очите. Очите многу кажуваат за него. Оној “eye contact“ е пресуден дали се уште ќе зјапам во него или ќе си ја свртам главата настрана.
Ах да, значи перфектен партнер... Како прво: домашно воспитување! Тоа е она што не се учи на училиште и што треба да го има секој без разлика на неговиот степен на образование. Како второ: да не го применува насилството како решение за проблемите што настануваат во една врска Како трето: да не се дрогира, да пие во нормални количини и по можност да не пуши Како четврто: да размислува рационално и да не е избувлив Како петто: да е човек што не се откажува така лесно и да има своја цел во животот Како шесто: да сака животни ( велат кој ги сака животните - ги сака и луѓето ) Како седмо: да ми удоволува п.с многу барам ли? Изменето од Lithium - 14.Јануари.2010 во 22:35 |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lithium ke mu ja isporacame listata na Dedo Mraz...
Abe sosema realno |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПОСТОИ ЛИ ИДЕАЛЕН ПАРТНЕР ???
Изменето од bijonse1 - 14.Декември.2009 во 23:25 |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да ме сака како Онур што ја сака Шехерезада, да ме гледа така и да ми зборува такви убавини по цел ден, а не е лошо да ги има и неговите кредитни картички
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
верувај за кратко време ќе ти се здосади ....ќе сакаш некој поагресивен поинаков........под кожа ќе ти влезе нешто што порано никогаш не би рекла ДА!! ние сме како кучето ..мислам до некоја граница нели!!! тепај го ,,нормално,, ќе те сака и цени повеќе и братно кучето е верно и го сака построгиот да не речам газдата што некогаш и ќутек му удира ухххх комплицирано е сето ова |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da e ubava, zgodna, da se oblekuva seksi, da ne ja boli glava ama samo za mene, da me saka samo mene, da saka da ragja deca, da e dobra, uctiva, kulturna, da gi ceni i pocituva moite, da znae da gotvi, da me pere, pegla, da cisti niz doma, da znae da vospituva deca...
aj, ne mora da kopa u bavca, da cepi drva i da se grizi za stokata... Изменето од Marko Polo 1 - 15.Декември.2009 во 00:05 |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што се Лол-аш бре ти и само сеир пукаш?
Ако, ако смејте се вие, ја ќе си свиркам
работава е- немој случајно да си задоволен, одма на иронија се преоѓа
Баш Ме здоболе Изменето од GlenKlouz - 15.Декември.2009 во 00:10 |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More Glen te napdnaa kako volci site...oti taka?
Mal sovet...kuti si dupi si i daj samo povrsna slika na ona sto sakas da go kazes... Izgleda neverojatno koga ke go kazes taka...zarem ne? Nisto licno...pls BEZ LJUTIS |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |