|
Љубов со истиот пол |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти зошто бараш мислење од нас, ако си сторила ниет да пробаш, терај како ти чини!
Пробај па кажи ни после како било
Без зафрканција мислам дека иста шема тераат како и останатите, се пикираат прво, значи мора да бидеш сигурна дека и другата фаца има лезбејски претензии или бисексуални и после останатото е-хистори
ха ха ха Изменето од GlenKlouz - 04.Декември.2009 во 17:04 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
roki09
Нов член Регистриран: 06.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto bog gi stvoril adam i eva . a ne adam i adam ili eva i eva
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тамарче, комплетно ќе те разберам ако сакаш да пробаш партија со 2+1 машко, ама вака сеуште не ми е јасно.
Патем, можда и убаво ќе ти биди, само „њега нема“
Оди бе чупе, фати си дечко, батали тоа што ни го промовира запад
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојкава или плаче за внимание, или...не знам што е работава...
Господ фино-лепо создал `онакво` за клепање (што вика една наставничка), па што ќе ти е нешто поинакво?? Батали тие работи, ако се дознае на пример, сите ќе те озборуваат! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
паметна наставничка имате
Епа сеа, најголем број од другариве мои „милуваат“ да гледаат девојки кај што си разменуваат нежности. Добро, сега...интересно е Сепак мислам дека треба да остани само на филмови и во далечниот западМожда сум назаден ама не би сакал да имам девојка која ќе се загледува во женски гради и задници
Арно бе вика Tiggy Шо ќе ти поинакво?
Извини Тамара што ке бидам дрзок ама ти изгледа стварно немаш попаметна работа па зеде да бркаш женски.... земи заозбили се оти ко ќе излези муабет нема да знаеш во кој трн да се пикиш Изменето од volkswagen - 07.Декември.2009 во 16:38 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Льубов со истиот пол?Мореее една тоjага по дебела и удри докад мрдат
Изменето од емил - 07.Декември.2009 во 16:41 |
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абре аман како и се нафрливте
Нека си се лезбејчи чупето ако сака-сепак е ова слободна држава |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе Тамарче, дури има машки на земјава батали ги тие замисли
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na ovaa tema sekogas se smeam na eden klip, od edna anketa za nekoja tv..go prasuvaat povozrasen covek sto misli za homosekualnite brakovi..vo racete nosi torbi sto pazarel gi ostava na zemja i i veli na voditelkata: Slusni mori snao, gospod rekol da bidat Adam i Eva a ne Adam i Stevan! si gi zede torbite i i veli, ajde prijatno! |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се намачив да ја најдам темава, ама морав...
Леле луѓе не сте свесни што се случува во младава генерација (поточно во мојава) Ај налет тоа што има педери (фала богу, на прсти се бројат), ама како поминува време се повеќе девојки се одлучуваат за „да си фатат женска“... страшна работа, еј.... Конкретно...една симпатична , со убави полни усни, не ни помислував дека ќе ми стане конк*ренција и дека ќе се загледува по чупиња... Ај ќе речиш, во пубертет се , не знаат што прават..., ама разменувањето бакнежи (не мислам на ЦМОК-ЦМОК...) стварно ја преминува секоја граница.... Мора да се искорени ова што ни го донесе америка... АМА ОДМАААААА... И плус, понеделник имам дебата на школо „за или против геј браковите“.... нај трагично (АМА СКРОЗ ТРАГИЧНО ....) е тоа што фазла од пола клас се ЗА Изменето од volkswagen - 30.Јануари.2010 во 22:19 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
buuuuu satana e dojdena i kaj nas.........
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bijonse... mozda tebe ti e smesno...
ama mane boga mi mi se placi , posto taa sto ja bendisuvam ke si fati zenska |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... добредојде во реалноста
не гледаш, пола на фејсбук се во врска со ,,најдобрата,, другарка... некои на зафрканција, некои за озбилно... |
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |