![]() |
|
IQ Тест |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
да не се посрамотиме.....поарно НЕ
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
btw pozelno e da gi napisite vasite rezultati tuka
![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Инаку за време на решавањето 4 пати само ја слушнав оваа песна http://www.youtube.com/watch?v=rB8HudfbaTE некаде за 17-18 мин. и резултат 121. За во 5 сабајле е
![]() |
|
![]() |
|
Што праам во 5 сабајле
![]() ![]() Одморете пред решавање и искористете го целото време, да нема после ама мене ми се здосади, па вака така да се вадиме ![]() Епа ајде генијалци ![]() P.S. Ке заборавев да кажам. Има 39 прашања и 40 минути за тестот. Изменето од bounty_hunter - 12.Октомври.2009 во 04:50 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |