|
Анета Кочишки |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako prvo i osnovno e antipaticna,
nema nikakva harizma i pozitivna faca na za Tv.. ne ja obozavam ic....... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
CVETA777
Нов член Регистриран: 20.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Le le mi go zapustuva omileniot kviz. Kaj se pogodi bas taa da bidi voditelka? Postavuva bezveza prasanja, kako pet godisno dete e.
|
|
emy
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
katastrofa...ama shouto strasno i prilega taman e za nea..
|
|
aco_t
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле у срце ме погодивте со темава.
Прво , го упропастува квизот-кој треба да биде по светски стандарди. Она бре човече, поставува прашања(надвор од оние за пари), како некое дебилско дете. Човекот и вика-јас би се оженил со поранешната жена, но само заради децата. И оваа идиоткава: Значи ти би се оженил со неа, но само заради децата? Стварно непријатана појава на екранот, можда камерата не ја сака, или и во живо е одвратна. Тука оставам простор за нејзиниот сопруг да се изјасни Второ, каква идиотка се покажа на интервјуто со Љиља-ми се згади!!! Секој проект од неа е катастрофа, однапред осуден на пропаст. Трето, нема дикција. А тоа е најважно за ТВ и радио водител. ОНА ЗБОРИ КАКО ДА ИМА ПОЛНА УСТА СО ПЛУНКА!!! баш ми беше ок кога и ги читав прилозите во Теа модерна, ама сега и тоа ми е одвратно, од кога ја видов каква е како појава. |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
curata e tapaaaaaaaaaaaaa, aneta kosicki haaaaaaaaa, vrska nema
|
|
streetbond
Нов член Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo druga zemja, posle onakov skandal kako onoj so Lilja petrovic koga kokoskava pustase reklami na sekoi 5 minuti i napravi biznis od smrtta na tose, ej od smrta na tose, pa nikoj normalen posle toa ne bi se pojavil na tv povtorno. Gledas deka narodot te mrazi, butni se vo kjos i izgubi se od bilo koj medium, raboti nesto drugo, gledas vo ova ne te biva pocni so nesto drugo.
Sekoj pameten togas ke se izvinese, seedno greska vo procenka sto i da e , ovaa glupacava ima verojatno strasni vrski po mediumive , ne znam sto vrski ima so tie produkciite ali namesto sama da se trgne taa se "nagradi" ili ja "nagradija" so toa sto i dadoa druga emisija da vodi. I sto poveke sakate od ova? So ova uste poveke se dokazuva koi kvazi novinari voditelki i mediumski faci haraat po mediumive, ama lekot za niv e eden, ignor ignor ignor, iti ke ja gledam vo zivototv moj nekogas ovaa kokoska niti planiram da zboruvam poveke za nea, samo edno ke vi kazam, cekam da ja sretnam u grad pa da i pokazam kaj i e mestoto. |
|
kokovche
Нов член Регистриран: 29.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
of lele ona e teshka rabota ne mozam da ja gledam se nekoj seirdziski emisii vodi
|
|
Dorian_22
Нов член Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле, Кочишкава го упропасти квизов...ВРСКА НЕМА...Башка што натпреварувачиве се тврди ореви, затворени, едвај нешто може да извлечеш од нив...Ние сме многу интровертна нација, тоа мора да признаете. Па зошто се пријавиле фациве на ваков квиз? Мислат дека ќе одат таму и само ДА и НЕ ќе кажуваат цело време...хаха
Гледајте ја хрватската верзија со Јасна Нанут. Девојката навистина ја бива. |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
искрено не ми се допаѓа женава,ама ја гледам на моменти на вистината-не ради неа,туку поради тие нездравите што се откриваат за бедна сума на пари... имаку те цитирав затоа што немаш право да кажеш:Немојте да ја оправдувате..." затоа што секој си има свое мислење и слободно може да си го искаже на форумов... а за извинување..зошто да се извини на некого,кога ина сама не чувствува дека навредила некого па да се извинува...ние да не треба да се извиниме во нејзино име...глупача |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
женава е МРША!
|
|
|
|
MaRgRini
Група Регистриран: 06.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
antipaticna zena. Nikogas ne e pozitivna i nisto kaj neze ne go privlekuva vaseto vnimanie
|
|
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Органски неможам да ја поднесам
а бај д веј, зошто вчера немаше квиз ? |
|
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zena so lazen moral.
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто со лажен ???
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |