IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Анета Кочишки
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Анета Кочишки

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
Автор
Порака
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Статус: Офлајн
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2009 во 12:46
Kako prvo i osnovno e antipaticna,
nema nikakva harizma i pozitivna faca na za Tv..
ne ja obozavam ic.......

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
CVETA777 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2009
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CVETA777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2009 во 19:04
Le le mi go zapustuva omileniot kviz. Kaj se pogodi bas taa da bidi voditelka? Postavuva bezveza prasanja, kako pet godisno dete e.
Кон врв
emy Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Октомври.2009
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2009 во 23:09
katastrofa...ama shouto strasno i prilega taman e za nea..
Кон врв
aco_t Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aco_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 02:40
леле у срце ме погодивте со темава.
Прво , го упропастува квизот-кој треба да биде по светски стандарди. Она бре човече, поставува прашања(надвор од оние за пари), како некое дебилско дете. Човекот и вика-јас би се оженил со поранешната жена, но само заради децата. И оваа идиоткава: Значи ти би се оженил со неа, но само заради децата?
Стварно непријатана појава на екранот, можда камерата не ја сака, или и во живо е одвратна. Тука оставам простор за нејзиниот сопруг да се изјасни
Второ, каква идиотка се покажа на интервјуто со Љиља-ми се згади!!! Секој проект од неа е катастрофа, однапред осуден на пропаст.
Трето, нема дикција. А тоа е најважно за ТВ и радио водител. ОНА ЗБОРИ КАКО ДА ИМА ПОЛНА УСТА СО ПЛУНКА!!!
баш ми беше ок кога и ги читав прилозите во Теа модерна, ама сега и тоа ми е одвратно, од кога ја видов каква е како појава.
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2009 во 21:42
curata e tapaaaaaaaaaaaaa, aneta kosicki haaaaaaaaa, vrska nema
Кон врв
streetbond Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Јули.2009
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај streetbond Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2009 во 09:13
Vo druga zemja, posle onakov skandal kako onoj so Lilja petrovic koga kokoskava pustase reklami na sekoi 5 minuti i napravi biznis od smrtta na tose, ej od smrta na tose, pa nikoj normalen posle toa ne bi se pojavil na tv povtorno. Gledas deka narodot te mrazi, butni se vo kjos i izgubi se od bilo koj medium, raboti nesto drugo, gledas vo ova ne te biva pocni so nesto drugo.
Sekoj pameten togas ke se izvinese, seedno greska vo procenka sto i da e , ovaa glupacava ima verojatno strasni vrski po mediumive , ne znam sto vrski ima so tie produkciite ali namesto sama da se trgne taa se "nagradi" ili ja "nagradija" so toa sto i dadoa druga emisija da vodi. I sto poveke sakate od ova?
So ova uste poveke se dokazuva koi kvazi novinari voditelki i mediumski faci haraat po mediumive, ama lekot za niv e eden, ignor ignor ignor, iti ke ja gledam vo zivototv moj nekogas ovaa kokoska niti planiram da zboruvam poveke za nea, samo edno ke vi kazam, cekam da ja sretnam u grad pa da i pokazam kaj i e mestoto.
Кон врв
kokovche Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 29.Октомври.2009
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokovche Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2009 во 20:32
of lele ona e teshka rabota ne mozam da ja gledam se nekoj seirdziski emisii vodi
Кон врв
Dorian_22 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Декември.2007
Поени: 34
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dorian_22 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 15:30
Леле, Кочишкава го упропасти квизов...ВРСКА НЕМА...Башка што натпреварувачиве се тврди ореви, затворени, едвај нешто може да извлечеш од нив...Ние сме многу интровертна нација, тоа мора да признаете. Па зошто се пријавиле фациве на ваков квиз? Мислат дека ќе одат таму и само ДА и НЕ ќе кажуваат цело време...хаха

Гледајте ја хрватската верзија со Јасна Нанут. Девојката навистина ја бива.
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 17:36
Originally posted by streetbond streetbond напиша:

Nemojte da se obiduvate da ja opravduvate za postapkite vo taa emisija bidejki trebase odamna da se izvini na makedonskiot narod a taa nemase doblest da go napravi toa, ja svitka opashkata . Nekoi raboti ednostavno ne se zaboravaat!

искрено не ми се допаѓа женава,ама ја гледам на моменти на вистината-не ради неа,туку поради тие нездравите што се откриваат за бедна сума на пари...
имаку те цитирав затоа што немаш право да кажеш:Немојте да ја оправдувате..." затоа што секој си има свое мислење и слободно може да си го искаже на форумов...
а за извинување..зошто да се извини на некого,кога ина сама не чувствува дека навредила некого па да се извинува...ние да не треба да се извиниме во нејзино име...глупача
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2009 во 10:19
женава е МРША!
Кон врв
MaRgRini Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Септември.2009
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaRgRini Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2009 во 00:30
antipaticna zena. Nikogas ne e pozitivna i nisto kaj neze ne go privlekuva vaseto vnimanie
Кон врв
NaturalBlonde Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
Doll Domination

Регистриран: 20.Ноември.2009
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NaturalBlonde Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2009 во 09:24
Органски неможам да ја поднесам
а бај д веј, зошто вчера немаше квиз ?
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
Кон врв
Ane09 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2009
Поени: 209
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ane09 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2009 во 14:46
Zena so lazen moral.
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2009 во 00:32

Зошто со лажен  ???  
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.