|
Ме нервираат комшиите !!! |
Внеси реплика | страница <1234 21> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маршале апсолутно сум согласен со твоjто чувство за хумор ,али секоja фамилиja има потреба од лично пространство.............
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за такво нешто , во источна МКД .......... таму кај што сум јас е како мала кина
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жими се, ноќеска слушнав магаре од некоја страна после ќе одам да го барам...
и на општа ,,жал,, дома имаме повеќе тегли туѓ авјар отколку нашиот... баба ми се трампала со секој |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене моите комшии не ме нервираат,лепенка сме ама ептен сме погодени. Такви комшии цел живот не сум имала. Топ се луѓето, ептен си се имаме. Комшиите од зграда у Скопје што ми беа, леле пу-пу да тресе партал човек од нив. Радознали а прости (повеќето од нив) а неразбрани до даска.
Ма не ги ни есапев, ни добро утро не им викав, па ме баталија на крај.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај мене се супер комшиите
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Komsh*te si se dobri..........ama koj da izdrzji samo na pienje vikaat. Ne se izdrzjuva........
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само кога пржат риба на балкон
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daj bre druzje da se spoime so moive i da bide raspaljotka........... RIBA......... eh kakvo meze i kakva kombinacija e so site pijaloci.......... |
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
заборавив да ви кажам.... си ги вратил кокошките,..... проклети нека се
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dojsi gi kaj nas....utre skara prajme |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah majko moja, sega ke pocnat ajvar da praat so borijata svrtena na kaj nas
Aj, i mi kojna za trku imamo... ko ke mu ja svrtam kolata, taka, po sabajle, pa ko ke ki iscadam ubavo za seta zimnica ke mu vratam
Da mu se pluknam vo ajvarot, ne mozat toa borijata da ja svrtat na druga strana?
i... sto k** gi bodi site da gi tresat tepisite uste po sabajle vo sabota?
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и кога пушат цигари на балкон во 4 сабајле .....
не може човек рано да се врати дома
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so komsiite od sprotiva mn si ziveam i si imame nati go-daj mi go ama ovie drugive se "bog da cuva".
Sto se odnesuva do domasni milenici dosega se mozese, ama pojke ne mozam. Spremiv oruzje , ke ja trancam mackata od komsijata, sekoj den mi sednuva vo salonot na stilskiot namestaj
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koli i pravi chorba i nemaj gajle. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |