|
Што научив од родителите... |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
@pagane, се сложувам, во право си, но тие ми дадоа како да кажам, фрлија искра за да започне таа љубов. Понатака се „надоградував“ сам
|
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да, во право си... искра требе да има.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме научија да ги сакам и почитувам другите луѓе,да бидам одговорна,упорна во она што сакам да го постигнам,да бидам реална,толерантна,внимателна,да бидам човек и да помогнам кога на некој му треба помош,ме научија како да се справам со многу стравови во животот..се на се,ми дадоа одлично воспитание и одлична основа за тоа како да продолжам да се градам како личност..им благодарам за се што направија до сега за мене..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se ligavam, hahahaha
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не бидем нахален и да почитувам останатите луге |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дека....најбогат си кога имаш мнооооооогу пријатели.......
|
|
МИР со сите
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се што научив научив од мајка ми... да бидам одговорна, точна, пристојна и учтива спрема секого,... да имам свое јас, да правам она што е најдобро за мене... и уште еден куп други работи...
а од човекот кој се нарекува мој татко, не научив ама баш ништо... освен тоа како да бидам идиот.... |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
potpolno isto |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nauchiv koi se nivnite kriterijumi na zhivenje i koi se nivnite zhivotni vrednosti.
Nivnite. Jas trebashe da gi najdam moite. Za srekja, toa mi tekna na vreme... |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne davam pari na zaem
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеби ќе бидам малце офтопик, ама во научено од родителите, морам да ги спомнам и моите баба и дедо,... бидејќи додека бев мала, а мајка ми студираше,... тие ме исчуваа... секој што ме знае и ме познава, знае колку се тресам над нив
значи, од баба ми научив некои женски манири,... дефинитивно не научив малограѓанско однесување како што некои баби се... баш напротив... од неа ми е всадена и навиката да читам се што ќе ми се најде пред мене ,... иии... со тоа што секогаш ми мести за јадење ако речам дека сум гладна, научив дека не е потребно многу да усреќиш човек а од дедо ми, научив многу математика ,... да бидам дарежлива спрема другите како што е тој спрема сите нас, ( внуците ),... да бидам издржлива,бидејќи од кога е дијабетичар благо јаде само на мојот роденден ,... кога правам нешто да направам правилно и како што треба, а не колку да се рече... да бидам пријател со сите, гледајќи го како минејќи на улица се поздравува со сите, без разлика дали е ром, турчин или некоја друга националност... и една навика за која му симнувам капа, е навиката на еден многу кутар,стар човек... секогаш кога ќе дојде кај него, да му даде некое тегло ајвар, слатко, сок или пак некоја пара за која не очекува да му се врати.... затоа и не е чудно што толку многу време сакам да поминувам кај нив... а и плус се млади |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deka rodninite se za pogrebi, svadbi i koga im treba nesto.
|
|
MaRgRini
Група Регистриран: 06.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gospo da te cuva od rodnini i prijateli
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така де, за кворум да има за што друго
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |