|
Флерт/Секс со колегите/колешките? |
Внеси реплика | страница <1234 102> |
Автор | |
Caligula
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne,nego se praime previshe pametni na balkanov :) koj saka flert
flertue..koj saka poishe..si bara poishe :) ja iskreno so flert slabo
stojam poso mi e gubenje vreme nekako.
|
|
http://www.myspace.com/boldrik
|
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum ja utnal prvo temata Flert si e tokmu na mesto kade shto treba, A zoshto smetash deka e gubenje vreme? Zarem ne uzivame na malku poinakov nachin dodeka flertuvame!!! |
|
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
|
Caligula
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dodeka ti uzhivash nejze nekoj ja "trkala"
|
|
|
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ako de! Koj ja trkala neka si ja trkala, ama jas koga flertuvam i pokazuvam deka ne sum kako ostanatite trkalachi... Neli, imash trkalachi i trkalachi a imash flerteri so stil!!!! |
|
|
|
Caligula
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izvini ako ti go navrediv "stilot"
|
|
|
|
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ZAOVA I JAS SE SLOZUVAM
|
|
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne taman rabota, Ako bev chovek koj lesno se navreduva ili so povredliv stil nemashe da bidam na Forumov. Sakam da razmenam mislenje i vo toa nema nishto losho, neli... |
|
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama do sega seushte ne dobiv odgovor, dali znaeme do kade e flert a od kade udvaranje....?
|
|
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ushte neshto da prasham, dali flertuvate so site koleshki ili samo so atraktivnite.....?
|
|
|
|
ANNNI
Група Регистриран: 03.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A STO E ATRAKTIVNA KOLESKA ZA TEBE?
|
|
HAAJ
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo....dobro prasanje annni
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
of lele, mnogu subjektivno prashanje. Atraktivnosta e lichen kriterium za vrednuvanje, neli. Ne mora da znachi ona shto e atraktivno za mene deka e i za drug. Ednostavno samo prashav dali spored svojot kriterium taka da kazam "Atraktivnost" gi izbirate osobote za flert vo firmata vo koja rabotite!?
|
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma koga nekoj saka da e*** se mu e atraktivno.......
|
|
ANNNI
Група Регистриран: 03.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A KOI SE TVOITE LICNI KRITERIUMI ZA VREDNUVANJE NA EDNA OSOBA
|
|
HAAJ
|
|
Внеси реплика | страница <1234 102> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |