IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Интернет
  Активни теми Активни теми RSS - Изработка на страна
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Изработка на страна

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака
Naum94 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Септември.2010
Статус: Офлајн
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Naum94 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2010 во 15:51
daj mi msn i tamu ce ti pratam slika
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2010 во 15:52

Ај гледај прво тука да постираш...за мсн ќе видиме

Закачи ја некаде ако ти е поголема
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Naum94 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2010 во 15:55
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2010 во 15:56

Ne ja gledam
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Naum94 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2010 во 15:57
ne se gleda:(
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Naum94 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2010 во 15:58
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2010 во 15:58
jpg, jpeg, gif, png

Друг формат можеби
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2010 во 11:20
збунетост
Што направизбунетост
Смени и формат на сликатазамисленост
Некој од овие ....   jpg, jpeg, gif, png
Кон врв
caldi33 Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 83
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај caldi33 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2010 во 21:31
Zdravo na site ,
me intersira edno prasanje sakam da mi izrabotat web stranica samo ne znam za sto da se odlucam
dali za wordpress
dali za joomla
dali za adobe cs5
dali moze da mi objasnite koj od ovie programi e najdobar i zasto
stranata sakam da ja menuvam lesno i ednostavno
odnapred vi blagodam
mozete slobodno da mi pisete vo privatna poraka
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.