![]() |
|
Што ни се случува |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
Соловиев ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И јас ќе кажам,ко ќе не ми е мачно.
Изменето од Соловиев - 30.Јули.2009 во 21:42 |
|
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Ајде кажи, ќе ти пројде мачнината.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Соловиев ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Фала на добро разработеното и поткрепено од факти,твое мнение,кое имаше голем придонес за темата ![]() |
|
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Имам читано за толку буквално колку што сум тешка.
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Имам сеништа у влез шо ѕиркаат у шпијунка и отвараат врата оти намерно шушкам со кесата да видат шо сум купил
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
мене еден дух вчера ми удри клоца и ми опцу мајка
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
mi prijde od pozadi kako duh i mi gi istegna usite oti zevam po zenski
|
|
![]() |
|
sram da mu e. duh nizaeden
|
|
|
|
![]() |
|
Vercingetorix ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
taka de.
|
|
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Евангелос, ако не читаш, те молам кажи го твоето мислење за случката што ја напишав претходната старна.
Како ти би ја протолкувал? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Vercingetorix ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kaj mene u maalo, mnogu retko maz da dozivee starost, ama zatoa babista so brkovi na sekoj cekor ima...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |