|
Состанок со релативно непозната личност? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde, ajde, i drugite da kazat... Ako sakaat, de... |
||
DeepBlue
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zavisi za koja licnost stanuva zbor,kolku vreme se kontaktiralo so taa licnost,da zashto da ne,sekoe prijatelstvo plus e dobredojdeno
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Musko odma ke prifati, zensko ... ne znam... |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne , ne si vo pravo maskoto usno ili pismeno odma ke prifati....... ama na teren ............malku morgen.......... |
||
Neptun74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Probaj, mozebi ke se potvrdi deka si vo pravo...
|
||
DeepBlue
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па што знам.......скептик сум...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so eden na msn se dopisuvav 4 meseci i posle dolgo molenje me ubedi i izlegovme na kafe...deckoto bese super i vo zivo povise ni idese muabetot otkolku po msn...toa bese prvpat da izlezam so nekoj nepoznat na kafe i bev skepticna ama izleze super...idevme okolu 20 dena ama toa sea ne e bitno...bitno tipot bese super ...no nemora da znaci deka i na tebe ke ti se pogodi...prvo probaj podobro da go zapoznaes...pozdrav4e
|
||
|
||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dodeka ne go zapoznam dobro nema sostanaok
|
||
Neptun74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hmmm, Nema vreme, ama sosema dobar odgovor... |
||
DeepBlue
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Isprobano nema promasaj.... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoj takov sostanok treba da ima logika
mozebi nemalo logika, pa ne se sluci |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Neptun74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci, mora da si epten jaka devojka, pa koga ke te vidat se obeshrabruvaat... |
||
DeepBlue
|
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sostanok??? pa ne ke go glasame upravniot odbor sto ti e?? ednostavno toa taka randevu demek se sostanuvame ........ vo tolku casot tamu da se vidime da ispieme edno kafe... ova ona......i ete prijatelstvo se sluci..... zarem za toa mora logika?? auuuuuuuu "-eve bijonse zapoznajse so ovoj covek nacalnik e na jak resor!!! -kako da ne , ne se zapoznavam........jas ne gledam nikakva logika ..... jas nemam rabota so toj resor!!!.......go vrtam gazeto i si odam"" takoooooooj nekako anakin mi velis ti??? ok togas...... takoj neka e |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |