IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Стилот е личен вкус или одраз на џебот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Стилот е личен вкус или одраз на џебот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 21:44
Opsto zemeno za situacijata vo Makedonija, mislam deka povejke e odraz na dzebot otkolku licen vkus. Jas nosam obleka koja sto epten mi se dopagja i sto e komotna za nosenje, NO toa ne e stilot sto si go imam zamisleno i sto mene mi se dopagja. Sepak za nekoi raboti ne mozam da si dozvolam da gi imam.
Кон врв
IzGubEnA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 1066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IzGubEnA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 22:29
koj ima vkus i znae kako da se oblece moze i za malce pari da izgleda preubavo i moderno...moze da imas nenormalno mnogu pari pa ako neznaes da sklopis dve boi sto si odgovaraat ke izgledas smesno

Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2009 во 00:52
cisto licen vkus spored mene...ja sum na maici i farmerki toa mi e stilot jbg,uopste ne drzi do pari... a i da ima neso od dolce & gabana da ti se svigja garant ima turska/kineska kopija poeftina 1000 patitaka da nemas gajleплазење

Изменето од Cvekence - 26.Мај.2009 во 00:54
respect my authoritaaa
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2009 во 09:05
mozam da kazam za sebe....porano nosev stikli,cevka farmerki,pliko tasni,i se ona so bese na nekoj nacin vo trend...no seto toa go zameniv so poednostavni raboti...se sto e siroko,so cvetcinja i dolgo...se pronajdov vo hipi stilot i ne go menuvam...
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 23:11
Originally posted by IzGubEnA IzGubEnA напиша:

koj ima vkus i znae kako da se oblece moze i za malce pari da izgleda preubavo i moderno...moze da imas nenormalno mnogu pari pa ako neznaes da sklopis dve boi sto si odgovaraat ke izgledas smesno
se soglasuvam izgubena,ne e samo imati treba i umeti
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2010 во 14:15
Modata e relativna rabota,taa postojano se menuva,sega stilot e nesto drugo,sekoj covek si go gradi svojot stil kako sto znae,ne e rabota nekoj da nosi brendirana obleka zatoa sto e "BREND",covek koj znae da kombinira od nisto ke napravi nesto, i sekogas ke bide zabelezan vo negovata sredina,ima edna izreka veli: "ako ne znaes so e ubavo kupi go najskapoto"плазењеjok ma nema vrskaaaaaa,ne gi osporuvam modnite brendovi samo sakam da kazam covek so stil sekogas znae kako da ja nosi garderobata ne e vazno dali e marka ili ne e marka, ednostavno toj ima stil i go biduva,stilot e unikatnosta na eden covekда
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2010 во 14:49
Многу е важно да знаеш како да ја носиш облеката. Без разлика дали е бренд или парче од пазар.

Е сега..

Стилот е личен вкус или одраз на џебот?

Стилот е личен вкус. Што дека има некои со длабок џеб, а не знаат што да облечат
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2010 во 16:28
Стилот е одраз на нашиот карактер и вкус,прво треба да знаеме што ни прилега,во каква облека најдобро се чувствуваме,за да на крај кажеме ....е во оваа облека ЈАС СУМ ЈАС!
Убаво е да се следат модни трендови ,следам и јас ,но не по секоја цена,може и во нај тренд облека да изгледаш како кловн.
Скапата облека ,посебно на нашиве простори не е одраз за загрантиран квалитет,а исто така не значи дека некое енормно скапо парче ќе не направи поубави.

Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 03:30
Ако стилот е одраз на џебот, тогаш јас немам скршен денар.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 03:33
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

Ако стилот е одраз на џебот, тогаш јас немам скршен денар.

На ова обратнопропорционално би му дошло "Ако јас немам скршен денар, тогаш или немам стил, или пак ми се дупнати џебовите"? плазењесмеење
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 09:55
i licen vkus....ama i  odraz na djebot....povrzano...edno so drugo....
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 19:20
Sekoj treba da si ima izgraden licen stil, sekako toa da izgleda vkusno sklopeno, bez razlika dali e kupeno na pazar ili e nekoj brend!

Nekoj so malku pari moze da izgleda kako avion i obratno vo skapa obleka kako klovn!голема%20насмевка

Изменето од bluebell - 24.Август.2010 во 19:22
always look on the bright side of the life!
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2010 во 23:48
многу често во последно време викам дека некои луѓе се едноставно - без вкус! секогаш имало и ќе има - од оние што знаат со малку пари да склопат нешто убаво,... од оние што со подлабок џеб знаат складно да се облечат,.. и обратно...

сепак се е работа на вкус... ако знаеш што бараш, што ти треба и стои, тогаш нема да погрешиш додатоците се битни, едно ланче или алка можат многу да помогнат во оформувањето на стајлингот, го прават комплетен...

за жал, барем кај нас, мислам дека сепак џебот влијае на стилот... знам примери кај што носат некои здолништа или фармерки од пред 10тина години, едноставно го немаат луксузот да си дозволат нови...    просечно семејство не може да си дозволи сите членови да носат најк или адидас...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2010 во 01:36
Не се придржувам според модата,баш и несакам да бидам бележана како сите други кога нешто се носи.
Овие колку и да се модерни-никогаш
или овие,некако не ми се летни,па уште кога ќе видам малку повисоки како чизми,и на купаки не ми изгледа убаво.
Иако Каролина Гочева беше оценета 10-ка за такво појавување во Охрид.
мене не ми оди тоа
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,233 секунди.