|
Дваесет и првиот век - век на македонскат |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, Тетракта нека оди! Нека самиот се увери во паганизмот, идолопоклонството и суеверието. Можеби тоа ќе биде доволен мотив да предизвика во него обраќање во вистински Христијанин!
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... Рече младиот РАДОВАН и крваво се насмевна ... п.с. лошото детиште Хуго ... |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Marx_Junior
Нов член Регистриран: 02.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Preoptereteni ste so trivijalnosti...
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tropa todor neshto bezcrska,....kako i sekogash do sega !
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Pravoslaven
Сениор Регистриран: 09.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 705 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу интересен одговор даде мацедон. Навистина, вистински револуционери не се оние кои одземале туѓи животи, туку оние кои ги положиле своите животи за своите пријатели, народ итн. Во историјата најголем револуционер секако е Исус Христос, но на ум ми доаѓаат и некои кои го следеле неговиот пример, како Мартин Лутер Кинг, Ганди, Мандела и други. |
||
Православен значи правилно да ја славиш верата. А критериумот за правилност е Божјиот Збор - Светото Писмо !
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A za sto trebale da se fatat ..... ???? |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не можам да го гледам насловов - МЕ ДРАЗНИ!!!!
ПОГОЛЕМА ГЛУПОСТ ОД ОВАА НЕМА ПРОЧИТАНО!!!! |
||
|
||
Pravoslaven
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам зошто ти смета насловот?
|
||
Православен значи правилно да ја славиш верата. А критериумот за правилност е Божјиот Збор - Светото Писмо !
|
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ако знаеш што претставува “Црква“ а не “црква“ треба и тебе да те дразни - особено твојот “ник“ |
||
|
||
Pravoslaven
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро, имаш ли коментар на написот на Тодор Петров, или само дека те дразни?
|
||
|
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОД ШО МЕ ДРАЗНИ - НЕМА ВРЕМЕ ДА ГО ПРОЧИТАМ... Ја и он на грчки ке се разбереме за тоа - он е добар збори грчки... |
||
|
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |