![]() |
|
Идивиди Психолог |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jас имав маниjа да не сум заборавила некоj електричен уред уклучен и дали сум заклучила вратата.
ааа... но го решив проблемот. |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
имам и ја некои вакви бедови,и тоа само кога е вечер се мислам дека некој лудак ќе ми испадне од некаде ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
i jas sum imala vakvi situacii ama gi resavam
![]() nekogas....ama sepak koga odam po ulica se vrtam da ne idi nekoj po mene ...nekoe zivotno ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Mi ima da ispratam sve od tamu od kaj sto doslo be ... i ic nema da mi cue ..... duri i ke se smeam posle toa ....
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
neso slicno ko Lady Blue....Flix imas resenie?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Е ајде де…да дознаеме од тестов што персона сме … Дали некогаш сте се прашале што може да каже вашето име за вас ?? … или… дали сте помислиле тајната на буквите што го формираат вашето име дека нешто може да покаже можеби таа другата несакана страна на вашата персона ?? едноставно овој тест се решава така да се одредува најприсутната боја на буквите што го сочинува на вашето име …Плава да не речам сина боја… Пембе да не речам розева боја… Жолта да не речам окер боја.. Зелена да не речам трева боја… п.с. Тестот изработен од специјалисти специјално за списанието ,,Браво,,… |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
razbivanje na dosada...gluposti zivi...LJAK
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Тоа до кого се однесува ?
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Emilco be....relax!
Ako ti treba test da si ja osoznaes svojata vistinska priroda i potrebi,togas moze i ke se najdes vo mojata reakcija ![]() Nekoj dobil debeli pari za zamajuvanjeto na lugeto so eftini igracki |
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
ама важно е дака и ти ги користиш теа играчки и ти е убаво на душата ,а за туѓиот џеб да не ти е гајле.Он да си му мисли бидејки во последните неколку денови и мене ми прави впечаток(лош) дека мала му е платата
![]() |
|
![]() |
|
koga ke ti dozvolam da pisuvas vo moe ime...emilco
...samo togas ![]() ...svirkaj si i ich da ne ti chue |
|
|
![]() |
|
Кажи вистината-користиш ли го форумов за лична изгода ?
|
|
![]() |
|
Koga bi gi vagale resursite i moznosta za dobra zabava....hehehehe abe ajde
![]() ...dosta ti e od mene za ovaa godina ![]() |
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() Плава да не речам сина боја… Страшно константно ги нервираш другите со твојата голема уста …знаеш дека постои некој лимит ?? или тоа за тебе не важи?? ти е непознато?? способно си бре да пљампаш од изгрев до зајди сонце и пак да не ти е доста…. ако ова сум јас ќе морам да чекам да се разбуди другата во мене...ова е опозит од мене...а тоа сум јас...според бојата на буквите ,нели ![]() me and my big mouth ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |