![]() |
|
Што правите по неквалитетен секс ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |||
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
плаќам
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nisto se pravam deka nisto ne se slucilo ne e nesto za sto treba da se vozbuduvas prv pat koga mi se sluci bev nervozen ZOSTO i KAKO moze ova da mi se sluci posle mi objasnija deka e mozno od alkohol stres strav nervoza vozbuda napnatost i eden kup drugi raboti ne e nesto sto ne se leci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
Se samoubivam...
![]() |
|||
![]() |
|||
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
||
Se obiduvam da si ja popravam greskata. i se obiduvam i se obiduvam i se obiduvam i ke se obiduvam >povtoruvanjeto e majka na znaenjeto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
lexus ![]() Група ![]() Регистриран: 05.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 71 |
||
toa go pravam po vtor pat i sigurno ke uspee.
|
|||
![]() |
|||
Јордан Шумарот ![]() Сениор ![]() Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
||
Ја шамарам , и ако пак не успејт после трет пат, и делам отказно решение....
Изменето од Biba_G - 17.Март.2009 во 18:36 |
|||
![]() |
|||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
||
ISTO STO I PO KVALITETEN
![]() |
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Квалитетно мавање......не му давам да мрдне....
|
|||
![]() |
|||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
||
Toa bi bilo seks bez custva a takov ne praktikuvam ...
Seks poln so ljubov i strast nemozi da e nekvaliteten |
|||
![]() |
|||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||
Aaa , ne se slozuvam so tebe srce ........so ako e poln so ljubov i strast i trae samo 2 minuti?? toa ke go uvrstis vo kvaliteten seks ??? ![]() |
|||
![]() |
|||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
||
A oti bi zavrshilo po 2 min? Svrshil prerano? Fino lepo se odi na vtora podolga tura , neli? Tvrdam deka razlikata e vo strasta i zaljubenosta , toj seks nema promasaj.. |
|||
![]() |
|||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||
![]() ![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 19.Март.2009 во 19:23 |
|||
![]() |
|||
||
Ok mila imas poen , ama eve mal sovet koga pocnuva da se pravda go zemas za kosa go trgas kon klit da pocni da raboti , voedno ne se zamaras so pravdanjeto a i uzivash , mal sovet samo
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
||
mu vikam: OOSTAV, NEVALJA
i se taka dodeka ne ja zavrsi rabotata kako treba
![]() |
|||
apce
|
|||
![]() |
|||
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
||
se znae REPEAT
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |