|
ИДОЛ |
Внеси реплика | страница <1234 29> |
Автор | |
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш.... добро е на овој начин да ги гледаме шо сој грозен се... а да не беа такви - досега ке имаа напишано 1000 постој...лол |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KEN LIIIIIIIIII
na koj be tova jazik pees na ingliski kak ja nauci po sluhanje lele gluvi idoli |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje go batalam ALO ALO
i PRIJATELI i KAKO RECE JIM oti ima edna serija koja gi nadmasuva site BUGAR IDOL jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tired of American Idol? Try Bulgarian Idol! Less Talent, More Jackson!
Изменето од anakin - 03.Март.2009 во 22:45 |
|
|
|
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Која песна?
-Титаник КОјА!?!?!?!?!?!?!!??11 -ТИтаНик |
|
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СОСЕМА СИ ВО ПРАВО ДА Е "IDOL" НЕ Е ГАРАНТ А КОМЕДИЈА Е И ТОА НАЈДОБРА НА БАЛКАНОТ |
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
по талентирани,..души..амин..!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БАРЕМ ЌЕ ВИДАТ КОИ СЕ
МУЗИКА И БУГАРИ ... АМА ДАЛИ ЌЕ ВИДАТ ДАЛИ ЌЕ РАЗБЕРАТ ? |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПРЕД НЕКОЈ ДЕН ГЛЕДАВ НА "A1 EXCLUSIVE" СНИМКИ ОД СОФИЈА
И РАЗГОВОР СО ТОЈ ДЕБЕЛИОТ ОД ЖИРИТО И ЗАМИСЛЕТЕ ЧОВЕКОТ НЕ РАЗБИРАЛ МАКЕДОНСКИ СМЕ ИМАЛЕ ПРЕКРАСНО ПЕЈАЧКИ НАДЕЖИ ПРЕКРАСНИ ВОКАЛИ, САМО ВО НАРЕДНИТЕ КЛАСИФИКАЦИИ НАШИТЕ ПРЕТСТАВИНИЦИ ТРЕБАЛЕ ДА ПЕЈАТ НА АНГЛИСКИ ЗАШТО `БРАЌАТА Б`ЛГАРИ` НЕ ГО РАЗБИРАЛЕ МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najsmesno mi bese
-ami ti kato da si malko maloumen |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1234 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |