|
Плесни во лице... |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde prvo da rascistime neshto... ova tema se odnesuva na "tresnuvanje u faca" na decko...maz... bivsh...segashen.. ili...
"tresnuvanje u faca" na nekoj clen od forumot. Ako e prvoto... i jas kje se priklucam...i kje tresnam bogami bajagi... ako e vtoroto...tresnuvanje u faca na nekoj clen od forumot...jasno e deka toa ne e dozvoleno i deka temava vednash kje bide zatvorena.. zatoa shto znaeme site deka kje dojde do "pokolj" i "krv do kolena" Znaci... prifakjam deka se odnesuva na prvoto i... pak bi napomenala...onaka kako postara...a i od zivotno iskustvo deka kolku po bezobrazno i po vulgarno neshto nekomu kazuvash tolku e poteshko na dushata zatoa shto so toa se kazuva deka ona shto go pravi ne pogoduva... Zatoa jas deneska na mojon doma cel den kje mu prakjam pogled narecen ... vozduh" "mrtva tishina" |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo slucajov , za plesnuvanje vo faca na nekoj od forumov , redovno posle mi plesnuvaat BAN ......... znaci , opet kjutenjeto e zlato ........ kako trgnav , za kratko vreme kje imam povekje zlato od amerikanskiot nacionalen trezor
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sekoja "vospitna merka" vroduva so plod...nekoj naucuva deka "Kaj shto ima sila nema pravdina", drug deka " Zborovite se poteshki od kamenot" tret deka "Jazikot koski nema ama koski krshi" i da ne redam... znaci vo nedela pretpladne... forumska idila...bez kavgi..bez raspraviii... shto bi rekol Zika Pavlovikj...na nivou...
i sega pak u faca na onoj doma...pogled ... pomal si od zrnoto grashok... |
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HER ZIKA
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како и да е и за каде и да е поставена темава,јас сум секогаш да се каже у фаца... Поарно јас да ти кажам што имам и онака како што го согледувам проблемот отколку некој друг да ти прераскаже со неизбежното "дофилување" на муабетот... Поарно да ти кажам јас - отколку да те излаже друг
Колку и да сакам да премолчам нешто- не успевам...Додека си ја мачам и трујам душата со размислувања од типот- "E, што му значеше ова", "E, [што сакаше со ова да кажe"...ќе си прашам самата па ќе се разбереме. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo nedela pretpladne ...... specaliv uste edna zlatna poluga ......... ne deka mi e maka od " vospitno popravni merki " tuku sto ednostavno ne sakam da si go rasipam dobroto raspolozenie
Изменето од miroslav_g8 - 01.Февруари.2009 во 11:01 |
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kazvaj toa sto mislis ,zs posle ke ti e maka zs ne si mu rekol
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Порано многу им кажував во лице, без двоумење, све што мислам и се знае ефекат од све тоа беше „кучка нон грата„
Сега веќе имам порафиниран начин да му го залепам ама многу повеќе внимание му придавам на „мометот„. Само прав момент треба за на некого убаво да му го спуштиш. Нормално ако заслужил. Сега ќе кажам: ај не ме напињај жити све и не ми попувај, имам мозок сама да мислам. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E sega pak jas so moeto filozofsko razmisluvanje...
Ako se odnesuva na onoj doma...toj nikogash ova nema da go procita...jas si kazav za da mi olesni... ..ako se odnesuva za nekoj na forumov...mozebi bash toj na koj mu/i e upateno nema da se prepoznae sebesi..tuku nekoj drug moze da si go zeme ova zdravo za gotovo i da se pocustvuva navreden... Vrti suci...neshto ne mi shtima od sabajle... |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno kje pocnam da rabotam kako trezor za zlatni polugi
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na kogo da mu plesnam vo lice
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci vaka-za mamamd i biba g..
temava e slicno na sakam da ti kazam samo vo agresivna forma..znaci pisuvate sto bi i plesnala na vasata ljubov ili bliska osoba u faca... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако тебе не ти организиран денот,не ми го унуштувај и мојот(глупача)
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |