|
Подарок |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i toa drzi mesto igi ,samo zenite sakaat pocesto vnimanie
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima eden kup stvari koi od srce mozes da gi poklonis, ednas veke kazav, kutija so stvari koi ke gi pravis za nea, za sekoj den da si odbere edna stvar, ili pokloni i se "sam" ...edna golema pandelka i ete ti poklon ....ili... tvoite misli za nea, vo edna tetratka (ubava i kvalitetna) so sliki, crtezi itn vo taa tetratka.... ili.... napravi od poveke sliki eden poster, plastificiraj (kako novite licni karti) slika od tebe so nesto ubavo napisano, da moze vo novcanikot da go nosi.... dobro be luge tolku ste bez fantazija'????? maka mi ja vise da pisuvam ima iljada stvari koi mozat na sakana licnost da i se poklonat
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
privezok za klucevi izgraviran so zborovi od srce ili vasite iminja
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POKLONOT DA E OD SRCE DADEN A NE E VAZNO STO E ,...SAMO POCESTO DE SE DAVA
|
|
Ssssssssssssss
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi i zel nesto tangica ono ovo
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes toa e cudno mi podarija cd so skoro istite stihovi |
|
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj/a saka da bide darivana so nekoja sitnica,ama taa ili toj sto ja daruva taa sitnica treba da ja dade od srce Zatoa site treba da daruvame od se srce
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ccccccc sss ne sum te znaela za vakov |
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a za poklon i cvetce neka e samo da e od srce
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najubav poklon za mazot e ........
da bide od srce.......... poklon sto ke se raduva....... ke se pamti ............ ke se zboruva....... toa e nisto drugo.... tuku eden mnogu jaaaaaaaak seeee kssssssssss ..... sakate veruvajte sakate NE !!! vasa rabota , ama toa e |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што да му подарам?
Часовник, џемпер, моден додаток... Купувањето подарок за вашето момче понекогаш може да биде доста напорна работа. Вие и без тоа знаете дека подарокот треба да биде убав, практичен и личен, но што ќе му откриете со тоа?
Кујнски прибор Во последно време, мажите направија инвазија во кујните. Доколку вашето момче сака да го поминува слободното време во кујната, кујнскиот прибор ќе биде одличен за него, а вие му давате на знаење дека сакате тој да биде готвачот кој го украл вашето срце. Литература Паметните момци сакаат да читаат секаква литература. Книгите по негов избор ќе бидат одличен роденденски подарок. Вие ќе му покажете дека го сакате и почитувате на интелектуално ниво. Спортски реквизити Доколку е спортист, опремата која ќе ја подарите нема да му заврши многу работа затоа што тој веќе има една, ви текнува? Но, доколку е фан особено на некој спорт, влезниците за некој натпревар ќе бидат одлична идеја. Вие индиректно ќе му покажете дека и покрај тоа што не следите спорт, ќе сакате да го споделите тоа со него, затоа што го сакате. Компјутерски додатоци Доколку е фанатик по компјутери и целото слободно време го поминува на нив, верувајте дека доколку во вашиот подарок има некој компјутерски додаток ќе посака да ве ожени. Таквиот подарок ќе го израдува премногу, вие ќе му покажете дека и покрај тоа што не поминува многу време со вас заради компјутерските игри, ви значи. |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ic ne se zmaram sto da mu podaram znae toj sto da si podari mnogu ubavo,odbrano po negov vkus kako srceto mu saka a mene toj moze da mi podari sto i da e barem eden den da bidam najgolemata prcla vo maalovo na primer sakam koga pominam da mirisa vozduhot posle mene ete toa sakam znaci dobar parfem i zadovolna sum!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би паднала на оригинално цеде од Нирвана.
Невермајнд, ако може. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |