IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубов преку интернет
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубов преку интернет

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 19>
Автор
Порака
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 20:56
si znaes ti
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 23:04
DA IGI I MENE MI SE IMA SLUCENO AMA IMAM SRETNATO MOI PRIJATELI KOI SREKNO ZIVEAT SEGA ZAPOZNAVAJKI SE PREKU INTERNET A I NA PAT MU E DETENCE.NELI E TOA SUPER..............
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 23:20
Pocetok na nesto sto moze da se kaze zapoznavanje,slabost, simpatija............moze!!!
Ama ljubov preku internet ne e mozno ako se nema direkten kontakt da ne recam na zivo .........ljubov preku internet e zamislena ljubov onaka kako ti odgovara bez trunka realnost i togas najlesno e da se zaljubis vo nekoj so si go zamisluvas bas kakov si go sakas , a realnosta e poinakva.........zatoa pocetok na nestata preku internet da!!!
Ama prodolzetok da recam ljubov samo so direkten kontakt zapoznavanje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 23:27
Sve je laz. Samo Ljubovta e vistinska ma kakva i da e
Кон врв
Ssssssssssssss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јануари.2008
Поени: 197
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ssssssssssssss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 00:32
Moze be ljubov zs da ne eve na chatov na idividi ima poveke e**nje nego po skopskine gimnazii sea dali lugevo se sakaat ili cisto seks neznam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 00:57
... ti ako ne znaes koj ke znae Sssssssssss
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 16:34
EJ SO NAPRAJ SSSSSSSSS NE E TEMATA SEXOLOGIJA BIDI POPRECIZEN OK
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 16:36
DA BI TAKA E . NO SEPAK ZBOROVITE SE TIE STO JA ZAPOCNUVAAT SEKOJA SODRZINA PA TUKA RAZMENUVAME I MISLENJA I EMOCII.NELI?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 16:37
KOJA LJUBOV IGI?REALNATA ILI VIRTUELNATA?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 17:51
Po se izgleda deka e virtuelna ama moze da prerasne vo realna "nikogas ne veli nikogas"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 17:52
Kako i site Ssssssssss za site se znae ili barem se pretpostavuva nikoj ne e bezgresen
Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 22:27
Pa sho ima veze dali e preku internet, ili preku telefon ili preku pisma, ako ja ima ljubovta ja ima a ako ja nema hehehe ete i dotebe nema da ja ima a ne preku internet
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
galenaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2008
Поени: 4107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај galenaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 15:17
zaljubih se 5/6 puta u roku u 3 minuta
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 17:51
Volim volim zene ali one malo manje vole mene
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.