|
Табу или менталитет??? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да,си зедов за слобода да го позајмам тој дел од твојот пост,но не со намера да те контрирам лично тебе и твоето размислување,туку едноставно го сметав како идеален почеток за да го произнесам моето размислување и да го надоврзам на мојот став за таквото "оргијашко" однесување како кај девојките така и кај машките. Се извинувам ако сум ти дала простор за поинаков заклучок |
|||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сакам слободни женски отворени
и нема тука табу ако и неа и се сака како на машкот нормално може да си каже да си побара не мора секогас да се чека се прво на машкото поздрав до сите отворени и храбри девојки и жени |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
devojka treba da se odnesuva kako DAMA a ne kako nekoja so somnitelen moral. kakvo pushtanje na mashko, toa e nivna rabota hihi...
edna devojka moze na mnooogu nachini da mu pokaze deka nekoj i se dopaga, bez da se odnesuva nedolichno i da bide etiketirana od strana. a mazot ako e tolku zainteresiran, sam ke dojde, nema potreba taa da odi kaj nego nikogash ne bi prijdela prva na mashko za da mu se pushtam, doagaat tie sekogash, ako ne dojde, ili ne mu e gajle ili e sramezliv. ako ne mu e gajle, ima i drugi mazi, a ako e sramezliv, sho ke mi e takov, neka porasne veke,detishte |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
умната таа |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
epa taka de, onoj sho misli deka devojka treba da se odnesuva "slobodno" e drkadzija koj vo zivot nemal niedna zena i sea ajde zenite da dojdele kaj nego. e ne moze be, neka se pomachi
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
табуата се вградени во менталитетот
не обратно |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А зошто секогаш се отвараат теми или сите дискусии водат кон прашање за женскиот морал? Зошто никогаш не се дискутира за тоа како мажите се однесуваат? Или тоа едноставно и не е важно бидејќи жените се тие кои се причина за последичното машкото однесување? Не ме засега како жените бираат да се однесуваат, дали како пасивни посматрачи или како активни играчи. Нивно човечко право е дали ќе прават мајмуни од себе, дали ќе бидат примерни фини дами или некоја десета варијанта. Само помислувам дека целокупното однесување на денешниот човек/жена е во согласност со нивната вистинска природа, онакви какви навистина се блудни или чедни, сеедно, добиле прилика да се покажат сите во вистинското светло. А тие што живеат закопани во локалниот менталитет кои нема тенденција кон развој е и нормално да гледаат на промените како за апокалипса да се работи. Изменето од GlenKlouz - 03.Јануари.2009 во 15:22 |
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mhm, vo posledno vreme mnogu cesto se povikuvaat zenite. k*rva ili fraerka? Zosto zenite ne priznavaat koga se vinovni? Zosto devojkite glumat? Zosto devojkite sakaat da gi molis? Ako nemas pari, ne mozes da imas devojka? Zosto zenite gi izneveruvaat vernite maski? Dali e do mene, sto postojano zabelezuvam nekoe povikuvanje na zenite za ova ili ona, i tie se stavaat vo pozicija da se objasnuvaat, i postojano se obvinuvani za bilo sto...ili nesto sepak se slucuva?:) Od kade toj maski gnev sprema zenite..dali e mozebi nemokj vo prasanje? |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ma vo pravo si
vo sekoj naslov treba da stoi zbor NEKOI vaka ispagja deka e generalno kazano i ne veruvam deka toa bila cel |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a mushkite u MK ic ne napagaat. sve ti ide preku treta osoba...nemoj korpa da ne mu dadesh pred drugarite
|
|||
paris25
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa vie koga ne ste kretatvni da pisete nesto i da prasate za maskite mene ne me lici da pisam za maskite ke pomislat tuka nekoj deka sum od modernive otvarajte temi i kako sto gledam poveke zenski ve ima tuka na forum aj mene ako mi tekne nes sega ke napisam samo da ne mi gi izbrise moderatorot pozz ete otvoriv tema na Ljubov za maskite Изменето од paris25 - 03.Јануари.2009 во 21:15 |
|||
paris25
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па што ке напагат кога фрчат корпи нашиве девојки си мислат ако им придеш сам дека си пијан и одма корпа летат овоа го зборам од лично искусто на 10-20 им придов сам минатата год и со никоја не останав во добри контакти а со 10-20 што ги имам запознато преку други луге со сите живеам и сега што е проблемот јас сум истиот дали кем им придам сам или прек друг тој сум ама девојките не се навикнати на такви напади и те одбиват одма а некој не те одбиват тогаш одма си разговараш си пиеш со нив таа нок ама после веке не се гледаш или н ети дават број и ај да не разлагам уште |
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па парис промени го начинот на пријдување
|
|||
paris25
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |