|
2008... ќе ја памтам по... |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2008 ќе ја паметам по срањата на оваа надежна влада која многу ветуваше...да не се повтори...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po promenite vo mojot zivot
........za koi vremeto ke pokaze kon sto ke me odvedat |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
MIJATA
Група Регистриран: 12.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас 2008 ќе ја памтам по многуте неправди што ми беа нанесени, но и по успешната борба и упехот што го постигнав и покрај сите сопки.СИте велат „Каде има сила, нема правда “,но себе си си го докажав спротивното „Каде има правда, нема сила“!!!!!!!!!!
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дипломирав, се запишав на постдипломски и станав демонстратор на факултет..... |
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По драстичните промени кои ги направив во животот. По успешно извојувани „војни„ на образовен план. По тоа што конечно успеав целосно да се сфатам себеси.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е? Си бил скоро во Грција? |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...po novata sredina, dremenje na net, i po gluposti...stvarno glupa godina 2008 nakako bezvezna, so iskluchok na nekoi fini stvari sho se desiva...
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po izvonrednoto rabotno mesto koe go dobiv uste na 2 Januari 2008 Pa konecno zemenata vozacka dozvola i edna godina pominata bez soobrakajni kazni i po eden covek koj vecno ke bide del od mene
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во незаборав ке ми остане оваа 2008г по отказот што го добив и сиромаштијата што ја претрпевме. Стварно сме нецивилизирана држава!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mnogu burna i na momenti tragi-komicna godina...more i vesela...!me otkacija bajgi curi,ama zatoa si dobiv vonbracno dete.....!!!!...na site da im se zivi i zdravi, pa i moeto....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По добар почеток и грозни случки на крајот. Но јас сум оптимист, верувам дека 2009 ќе започне со овие лоши работи ама ќе оди на убаво
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NOVATA 2009 GODINA NA SITE DA VI DONESE ISPOLNUVANJE NA SITE ZELBI.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2008 ke ja pamtam po prvite nasmevki, prvite zapcinja, prvite cekori , prvite zborovi ... na edna Teodora
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прелоша година за некој со 20 години. Но како и секогаш-надежта последна умира додека никој не ја убие нели. Се надевам дека 2009 ке ми биде барем дома во семејството подобра. Се друго не ми е битно.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |