![]() |
|
loser празни сандаче! (+ шали и вицови) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neverojatno! Eden obichen povik za chistenje sandache za sega povleche povekje od 120 pregledi! I odi natamu...
Aleksandar, ova ti e verojatno najchitanata tema sto si ja otvoril na forumov. ![]() |
|
![]() |
|
KoKi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 138..... ![]() Изменето од KoKi - 27.Ноември.2008 во 03:27 |
|
![]() |
|
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Eve jas samo 3 pati ja posetiv temava... pa sega mozi i vo stosevi i Vicovi da ja prefrlite...
![]() ![]() Изменето од biljana.madrid - 27.Ноември.2008 во 09:43 |
|
Прилепчанка
|
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Eeeeeeeeeeeeeee!!!
Фала Зоки фала.
![]() |
|
![]() |
|
Александар_А ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Сега кога веќе промени тек (темава) се мислам дали да ја избришеме или да остане, како место за шали вицови и разонода. :))))
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Вау
210 поести ![]() |
|
![]() |
|
Сега веќе уште повеќе ќе се прегледува. После ова шали и вицови... ќе биде тема бр.1 |
|
![]() |
|
Mire ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Dali moze nekoj da mi posoci kade da downloadiram smiley sto se samoubiva?
![]() |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Blue Duchess ... pazi go nosot... prvo raka posle nos. Posigurno e! ![]() BTW WB, long time no see ![]() |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
![]() |
|
А ти треба како се пука или со бесење.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ako recam deka mi vrsi rabota bilo koe i mozam da preziveam i so ednoto i so drugoto ce zvuci ... hmmm ... cudno mozebi?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Абе Мире ме изнасмеа.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |