![]() |
|
Етикетирање |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abe ajde...etiketiranje...pa mene mi stavija svetlecka reklama .....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ШО ПИШИТ НА РЕКЛАМАТА? ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Prasaj gi tie sto mi ja zakacile...jas odovde ne ja citam ...oti mi e zad grb ....
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ednas stavena zasekogas
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
пишит ГОЛЕМО СРЦЕ
абе шо значит тоа мори? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Toa znacit: ELA DA TE GUSHNAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Prevodov e ekskluzivno za tebe samo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Obicno e spored del od nase odnesuvanje ili pri opis upotrebuvame koj kakva kola vozi, toa e najprepoznatliv i najbrz nacin da se opise nekoj.
|
|
![]() |
|
stasi ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
Prvo pogledni se sebesi posle kazi za drugite
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Во некои случаи, добрата етикета го продава производот...
А што има во кутијата...
Ќе дознаете во следното продолжение...
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Najlosa rabota e na nekomu da mu stavis etiketa, covekot togas si ostanuva etiketiran za cel zivot a kako sto znaete i samite tesko se kinat a i by the way grebat, i toa epten!
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
site stavame etiketi.nekogash loshi, nekogash dobri,nekogash se tochni, nekogash ne se...nekogash lugjeto sami si se krivi sho nekoj im bapnal etiketa, drug pat nekoj od zloba ke bapne etiketa na nekoj drug...
ne e vazno, bidi toa shto si i etiketata ke ja odnema ako ne e tochna, isto vazi i za predrasudite ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Bas mi e gajle kakva etiketa ke nosam i ako nekoj sto ne me poznava me procenuva spored nea,samiot e vo zaguba sto mozebi propusta dobar prijatel,a od druga strana takvi ograniceni umovi ne mi nedostigaat vo moja blizina...pa kratko kazano-Ne mi e gajle!
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Samo da ne e rokot pominat
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |