IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЗАЉУБИМ СЕ 5-6 ПУТА У РОКУ ОД ТРИ МИНУТА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗАЉУБИМ СЕ 5-6 ПУТА У РОКУ ОД ТРИ МИНУТА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака Обратен редослед
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 09:54
Nek se deca vole:)))))))

Pa ljubovta e golema, i gledaj paradoks- se uci!
Sum sretnala mnooogu lugje i na 40 koi seuste bile ucenicinja po LJUBOV kako da imaat 14!*
Kje zgresis ednas, kje zgresis dva pati, tretiot op! Kje znaes sto e pravo!

Pa zasto da nemaat povekje deckovci/devojki?
Ljubovta ne e ogranicena! 
Dodeka sme ja barale vistinskata, zarem sme se lisile od ljubov, od dopiri i neznost?
I kako znaeme kako izgleda vistinskata, ako ne znaeme kako izgleda ljubovta?

* Pogresno naucile deka ljubov na zena treba da izgleda isto kako ljubovta na mama.

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 09:02
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Velat deka Dedo Boze gi isteral Adam i Eva od rajot zosto bile alcni, lesno nagovorlivi i beskarakterni

a be taa Eva da ne mi ja spomnuvasлутина
- koga so Adam svalerot ja zafrknale rabotata,
Gospod im rekol, aaaaa.....za ova krvavo kje mi platite!не%20зборувам
Eva plavusata rekla, a moze na mesecni rati???кокошка
toj rekol, hihihi.....mozeхи,%20хи...

лутинаete ti sega krvavi mesecni rati, Evo edna!лутина

се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 22:15
аздисуење кое се правда како современ начин на живеење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 19:27
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

честото менување партнери е- незрелост или созревање?- исфрустрираност или откривање себе си?- аздисаност или современ начин на живеење?

hmmm... od navedenive bi se slozil so prvite dve... i bi dodal:
-los period vo zivotot
-apsolutno nemanje samosvest
-bolest (nimfomanija)
-drug vid na psihicko poremetuvanje
-Profesionalizam (ili rabota, kako miluvate)... sigurno ima uste, ne mi teknuvaat vo momentov...
DeepBlue
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 19:15
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

честото менување партнери е-

промискуитет,ете што е?

што би било друго?
ако некој мисли дека може да се пронајде себе си скокајќи од прегратка во прегратка ,или од стап на стап,на крај може да се надене на еден од стаповите.

широка тема кејт,без краен заклучок или резултат.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 00:44
E toa e karakter, ako treba i do 50 god  da ne se dade смеење
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 23:23
Pa ja nemaat site taa srekja da ostanat zasekogas so prviot vo koj se zaljubile,a ako ja cuvas nevinosta do brak postoi i opcija na 50god da se omazis...
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 20:26
Velat deka Dedo Boze gi isteral Adam i Eva od rajot zosto bile alcni, lesno nagovorlivi i beskarakterni
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 18:17
Originally posted by stasi stasi напиша:

Ova izgleda denes ako si nevin si obelezan i nikoj ne te druzi
porano onie sto legnuvaa so site bea ne gi druzea
cccccc kako se menuva vremeto i lugeto

смеење nikoj ne onaduje nikoj ne druzi
c c c c modern time
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
stasi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Септември.2008
Поени: 166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stasi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 18:15
Ova izgleda denes ako si nevin si obelezan i nikoj ne te druzi
porano onie sto legnuvaa so site bea ne gi druzea
cccccc kako se menuva vremeto i lugeto
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 18:13
Па мислам дека никој не сака луѓе со предрасуди
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 18:11
jas gi sakam babite
kazuvat ubavi prikaski i bajki
osim taa MERPL daa nekazuje bajki nego fakja tova ubijcite koi
sakale da onaduvat nevinite големо%20гушкање
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 18:08
искрено, јас мислам дека честото (не пречесто) менување партнери е себеоткривање - начин да дознаеш што навистина сакаш - ама тоа не значи дека во секој си бил/а заљубен/а.... и не значи дека треба да легнеш со секој за да сфатиш што навистина ти одговара <------- ova mi se dopagja, mozam da go kazam so poinakvi zborovi, ama tocno taka go mislam.

- но сепак, се е до самата личност - ако некоја решила да си ја чува невиноста до брак што има тука лошо? Тоа е сепак нечија лична одлука, и никој нема право тука да се меша... Ама и тој не треба да зборува за тоа - тоа е сепак нивна работа.... <-------ova e ok, ama jas ne sakam da imam vo moja blizina takov prijatel, znaes zosto???? zosto jas sakam SLOBODNI lugje!!! - rastereteni od predrasudi vrameni od nivnite babi
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 17:53
искрено, јас мислам дека честото (не пречесто) менување партнери е себеоткривање - начин да дознаеш што навистина сакаш - ама тоа не значи дека во секој си бил/а заљубен/а.... и не значи дека треба да легнеш со секој за да сфатиш што навистина ти одговара - но сепак, се е до самата личност - ако некоја решила да си ја чува невиноста до брак што има тука лошо? Тоа е сепак нечија лична одлука, и никој нема право тука да се меша... Ама и тој не треба да зборува за тоа - тоа е сепак нивна работа....

невина на 30 год. - а да не си правела таа операција за “враќање“ на хименот (знаеме дека денес и тоа е можно), па дошла овде, продава некому невиност?!
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.