![]() |
|
ЗАЉУБИМ СЕ 5-6 ПУТА У РОКУ ОД ТРИ МИНУТА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nek se deca vole:)))))))
Pa ljubovta e golema, i gledaj paradoks- se uci! Sum sretnala mnooogu lugje i na 40 koi seuste bile ucenicinja po LJUBOV kako da imaat 14!* Kje zgresis ednas, kje zgresis dva pati, tretiot op! Kje znaes sto e pravo! Pa zasto da nemaat povekje deckovci/devojki? Ljubovta ne e ogranicena! Dodeka sme ja barale vistinskata, zarem sme se lisile od ljubov, od dopiri i neznost? I kako znaeme kako izgleda vistinskata, ako ne znaeme kako izgleda ljubovta? * Pogresno naucile deka ljubov na zena treba da izgleda isto kako ljubovta na mama. |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
a be taa Eva da ne mi ja spomnuvas ![]() - koga so Adam svalerot ja zafrknale rabotata, Gospod im rekol, aaaaa.....za ova krvavo kje mi platite! ![]() Eva plavusata rekla, a moze na mesecni rati??? ![]() toj rekol, hihihi.....moze ![]() ![]() ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
аздисуење кое се правда како современ начин на живеење
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
hmmm... od navedenive bi se slozil so prvite dve... i bi dodal: -los period vo zivotot -apsolutno nemanje samosvest -bolest (nimfomanija) -drug vid na psihicko poremetuvanje -Profesionalizam (ili rabota, kako miluvate)... sigurno ima uste, ne mi teknuvaat vo momentov... |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
промискуитет,ете што е? што би било друго? ако некој мисли дека може да се пронајде себе си скокајќи од прегратка во прегратка ,или од стап на стап,на крај може да се надене на еден од стаповите. широка тема кејт,без краен заклучок или резултат. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
E toa e karakter, ako treba i do 50 god da ne se dade
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Pa ja nemaat site taa srekja da ostanat zasekogas so prviot vo koj se zaljubile,a ako ja cuvas nevinosta do brak postoi i opcija na 50god da se omazis...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Velat deka Dedo Boze gi isteral Adam i Eva od rajot zosto bile alcni, lesno nagovorlivi i beskarakterni
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() c c c c modern time |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
stasi ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
Ova izgleda denes ako si nevin si obelezan i nikoj ne te druzi
porano onie sto legnuvaa so site bea ne gi druzea cccccc kako se menuva vremeto i lugeto ![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Па мислам дека никој не сака луѓе со предрасуди
![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
jas gi sakam babite
kazuvat ubavi prikaski i bajki osim taa MERPL daa nekazuje bajki nego fakja tova ubijcite koi sakale da onaduvat nevinite ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
искрено, јас мислам дека честото (не пречесто) менување партнери е
себеоткривање - начин да дознаеш што навистина сакаш - ама тоа не значи
дека во секој си бил/а заљубен/а.... и не значи дека треба да легнеш со
секој за да сфатиш што навистина ти одговара <------- ova mi se dopagja, mozam da go kazam so poinakvi zborovi, ama tocno taka go mislam.
- но сепак, се е до самата личност - ако некоја решила да си ја чува невиноста до брак што има тука лошо? Тоа е сепак нечија лична одлука, и никој нема право тука да се меша... Ама и тој не треба да зборува за тоа - тоа е сепак нивна работа.... <-------ova e ok, ama jas ne sakam da imam vo moja blizina takov prijatel, znaes zosto???? zosto jas sakam SLOBODNI lugje!!! - rastereteni od predrasudi vrameni od nivnite babi |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
искрено, јас мислам дека честото (не пречесто) менување партнери е себеоткривање - начин да дознаеш што навистина сакаш - ама тоа не значи дека во секој си бил/а заљубен/а.... и не значи дека треба да легнеш со секој за да сфатиш што навистина ти одговара - но сепак, се е до самата личност - ако некоја решила да си ја чува невиноста до брак што има тука лошо? Тоа е сепак нечија лична одлука, и никој нема право тука да се меша... Ама и тој не треба да зборува за тоа - тоа е сепак нивна работа....
невина на 30 год. - а да не си правела таа операција за “враќање“ на хименот (знаеме дека денес и тоа е можно), па дошла овде, продава некому невиност?! ![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |