![]() |
|
Макробиотска исхрана како филозофија |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | ||
Storm2 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 432 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
KOMENTAR; MAKROBIOTIKATA E FILOZOFIJA KOJA GI OBJASNUVA PSIHOLOSKITE SOSTOJBI KAJ COVEKOT PREKU ISHRANATA !
OCIGLEDNO DA POJMA NEMATE STO JE MAKROBIOTIKA ! Изменето од anastea - 17.Ноември.2008 во 14:42 |
||
![]() |
||
Storm2 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 432 |
|
VO MAKROBIOTIKA SE OBJASNUVA TOCNO ZOSTO POSTOI TAGA I BOLKA !
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
imalo i eden vrac pogadjac koj cita od iznutrici odgovori ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
ANAKIN - TOKMU TAKA - TOA E PTICJA HRANA ! Pozdrav ! Изменето од anastea - 17.Ноември.2008 во 14:44 |
||
![]() |
||
|
JAS VIKAM DA JE SVE POVRZANO I TAKA E !
Pa od 40 godini 17 godini sum potrosil vo proucuvanje na sve i svasta i sto znae sega moderator a sto znam jas videte sami ! Psiholoski problemi i bolka i taga se direktno povrzani so nacin na ishrana ! Toa e moe mislenje i e tocno 200 posto. Toa sto nekoj umira od bolesti poradi losa ishrana predizvikuva taga kaj nas ! Pa koj mu e kriv na toj sto umrel sto ne si cuval zdravje preku zdrava oshrana ! POveketo luge umirat neprirrodno ili prerano poradi los nacin na ishrana ! Изменето од anastea - 17.Ноември.2008 во 14:46 |
||
![]() |
||
|
Ne navreduvam veke nikogo i krivo mi e sto rekov na zenmaster toa i mu se izvinuvam javno ! nema da se povtori !
|
||
![]() |
||
|
normalno deka moze da se pre*acuva
oti taka vo sekoja tema dali e podobar oralen od analen sex kje se svede deka e toa zavisno od makrobioticka hrana ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
KAZAV STO E IZVOR I PRICINA TAGA I TOA NE SUM IZMISLIL JAS !
SAKAS PRIFATI TOJ ARGUMENT SAKAS NE PRIFAKAJ ! Uzivaj ! |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Макробиотската исхрана како филозофија која ги објаснува психолошките состојби кај човекот...
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() анастеа исполнувач на желби |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
ок јас разговарав со тој нутриционист од ТВ Матиќ, тој ми казал кој нејаде месо ќе свиснат негови мускули после 55 година па гледаш има и други мислења сега ќе ме нападне мојата срцка блуе но нека ![]() |
||
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
ахам
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |