|
Зошто луѓето не се чесни? |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene dedo mi kazuvase kolku momi prelazal i mi vikase i ja takov da bidam oti toa ke mi ostane u sekavanje za stalno
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од becenevem - 29.Февруари.2012 во 14:06 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МОЖЕБИ И НЕ СЕ ...
.................. МОЖЕБИ ... ТАКВИ СЕ РОДЕНИ ... ВОСПИТАНИ ... ВО ТАКВА СРЕДИНА ПОРАСНАЛЕ ... ИЛИ ПАК ... МОЖЕБИ ОНИЕ ШТО НЕ СЕ ЧЕСНИ УСПЕВААТ ПОВЕЌЕ ... ????? |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од becenevem - 29.Февруари.2012 во 14:07 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste vo davnesno vreme gledale koj da izbegne da odi do cesma da natoci voda
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден дел од несовршеноста на човекот отпаѓа и на нечесноста покрај други некои карактеристики............. Значи едноставно.............ЗАТОА ШТО НЕ СЕ СОВРШЕНИ, си имаат мани........... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
On ja krie svojata sramota - I Ching
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има и чесни луѓе........познавам еден куп такви........ |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najveke se zarabotuva so prodavanje magla
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zbesnaa lugjevo.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес на работа добив доказ дека постојат чесни луѓе............ Едни муштерии земале по грешка кеса со роба која чинеше скапо.......можеле да ја задржат никој од нас не ги забележал..........( а ние вработените ќе си го плаќавме кусокот)......... Но тие што направија?..............ГО ВРАТИЈА ТОА ШТО НЕ БЕШЕ НИВНО........... |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj nas, decata gi poucuvaat vaka uste od mali. I posle, zasto mladite rastat so iskriveni vrednosti?? eeee..... Inaku, aj sto gi maftame drugite, gi maftame. No zosto se maftame i ne sme si verni sebesi??? E, toa e prasanje! |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da ne cestat
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nema od kogo da naucat...
|
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |