|
Кога ќе и кажеш Те сакам. |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | ||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
deckomi nema da se soglasi so tebe
...nikogas ne sum zloupotrebila, i kako sto vikas ti patos da go pravam oti mi kazal deka me saka...
naprotiv....jas uste poubavo mi sum kazala i pokazala deka i jas si go sakam....mislam deka od toa poubavo nema...dvajcata srekni
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se nadevam deka taka i kje go sfati i razbere
|
||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam vnimatelno so toa na kogo mu kazuvate te sakam ne e sekogas najpameten izbor
|
||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека имам една многу убава песна за темава :)
од bobby mcferrin don't worry be happy, можеби поубаво би било да биде во што што слушате музика, во Забава, музика... Песната се однесува на мене :) http://www.youtube.com/watch?v=yjnvSQuv-H4 |
||
Рокси
Сениор Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па можеби и не била таа вистинската личност.. си размислувал за тоа? |
||
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e mnogu znae da kazuva |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога ќе и кажеш те сакам си се заебал долготрајно,ако не и доживотно
|
||
bobsa
Нов член Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KE I KAZAM DEKA JA SAKAM KOGA KE BIDAM SIGUREN DEKA KE JA E*AM A NEMA DA JA OSTAVAM,TOGAS SIGURNO JA SAKAM, SAMO STO POSLE MOZE DA JA ODSAKAM,MOZE I ONA DA ME ODSAKA, SE E MOZNO
KAKO I DA E ILI KE BIDE "EDNO VREME SI SE SAKAVME" ILI "SE SAKAVME, SE SAKAME A DALI KE SE SAKAME...KE VIDIME" |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога си во состоjба " те сакам" никако не ти е битно дали ти одговарат со истото... битно ти е дека си у таа состоjба. и таа ти е доволна да си срекен. а другата страна... сака или не сака наjмалку би била исто срекна дека е предизвикала подобно чувство./ П.С. ако зборуваме за нормални луге/
Изменето од pagane - 26.Септември.2008 во 09:20 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ona mi vika :
- Aj kazi sega, sto ti treba - Ne ma, ja onaka - Aaa, kako ne onaka ili nekoja belja si napravil Изменето од zbunet - 26.Септември.2008 во 13:08 |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..Pred da ja ubedis nea........ubedi se sebe si deka e takada ne bidat samo zborovi
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa i otvaram vrata koga nosi nesto tesko, mal dokaz li e toa ?
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa denes toa "te sakam" go upotrebuvaat za sekogo i sekade,frcat ubavi zborovi na site strani kako da se na rasprodazba,ponudeni sekomu,pa nekoj ke se izlaze da gi kupi...mnogu e povazno sto stoi vo pozadinata na tie zborovi,a cuvstvata ponekogas podobro se otkrivaat preku molcenjeto...
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |