|
TRENUTAK ISTINE - NOVA TV |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e sega nikita my friend,sigurno derka ima i takvi,sigurno deka ima i lugje so paranormalni sposobnosti,vidovnjaci,iluzionisti koi serkogas moze da gi izvrtat rabotite.No tuka ne se raboti za profesionalci koi vezbale sekoj den kako da go izlazat poligrafot,ili pak osomniceni za teski krivicni dela. Ivde stanuva zbor za sosema obicni lugje,koj prvpat sednuvaat na poligraf i koj se sooceni so faktot deka mora da ja zboruvaat vistinata za svoite privatni problemi-a toa e sose4ma dovolen pritisok sam za sebe. Ne analiziraj tolku mnogu nikita,samo prepusti se i uzivaj,ili fakjaj seir |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
alan jas toa go spomnav zatoa ucam psihilogija i toa sto denes go ucev mi se nadovrza na ova kako primer nisto poveke...edvaj cekam da dojde nedela da gledam...
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas mislev deka ima repriza u Nedela...ali proslata nemase.Proveri za sekoj sucaj..kako i da e...na you tube gi imas i na dnevnik.hr |
||
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ups zbunka... nema repriza vo nedela...tuku premiera vo vtornik vo 20h
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Interesno sou za gledanje u sekoj slucaj..
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па добро, комбинација од сите тие нешта придонела да го остави, ама искрено, можеби други причини се во прашање, но ај да не навлегуваме... во секој случај, и јас би рекла секоја чест на оние што се пријавуваат како натпреварувачи тука... се сложувам со тебе, нема пари за кои би се пријавила... И да, знам дека се користи детектор на лаги, меѓутоа тие секако не се 100% точни... меѓутоа, кај најголем број од луѓето се веродостојни... во секој случај, се прашувам дали има таков кој би поминал на детекторот со лажење... имам читано дека ЦИА и сличните разузнавачки агенции ги тренираат своите агенти да можат успешно да го поминуваат тој детектор на лаги... искрено, верувам дека има такво нешто, дека човек може, ај така да речам, да убеди детектор на лаги дека ја кажува вистината, и мислам дека тоа има врска со сопственото уверување дека кажува некоја вистина која всушност е лага... кога во тоа ќе се увери, може секого лесно да го излаже... ама ај доста е... забегав од тема Изменето од Evenstar - 27.Септември.2008 во 12:59 |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imas pravo sekako..site nie imame slusnato ili citano za tipovi koj ko od "sala" gi pominuvaat ovie testovi..no sepak ovde se raboti za obicni lugje,a ne za nekoi tajni agenti obucuvani od CIA ili Scotland Yard...whatever
|
||
|
||
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секако дека не... токму тоа е целта овде... обичните луѓе - да се види колку ја зборуваат вистината - ама сепак, секој има право да гледа што сака, ако тебе ти е добра - само терај!
|
||
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se uste ne sumbas najzadovolen bidejki podaleku od tretoto nivo nikoj ne otisol...a tamu se onie prasanja poradi koi posakuvash nikogas da ne si se prijavil...no strpliv sum I retko priznavam...ali super mi e..kako sto veke kazav najubavo izgubeni 50-na minuti na TV..U sekoj slucaj mnogu podobro nego da gledas glupostite po nasite TV..od 50-50 do onoj manijakalnoit toni f**kin Mihajlovski pa preku Lila Debila do Melita f**kin doggyFreeStyle |
||
|
||
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој чека ќе дочека!
Има шанси некој да дотера до таму... само што почна да се емитува, има време за тоа... а во секој случај - навистина е поарно отколку овие нашиве... |
||
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vecerva-20.00 h - Trenutak Istine - NOVA TV
Biba_G..jas samo da te potsetam da go fatish tracot vecerva |
||
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gledavte li
|
||
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas gledav da vidam sho rabota e, ccccc ne se normalni za eden grst pari mozat da izgubat i doverba i avtoritet sho prethodno go imale, i prijateli i semejstvo i sakana lichnost ne vredi za tie pari se drugo da izgubish...
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eh IQ..ne si ja gledala prvata..na tipot mu raskina verenicata radi rabotite sto gi kaza..Dade samo izjava za novini "mi go unistivte zivotot" |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |