|
Дали е до мене или до околината....?! |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sitiot ne mu veruva na gladniot...zarem ne
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum bil svedok na slucaj koga eden prezasiten mu nudi gradezna rabota na covek iskriven vo kicma. - E da, neke da raboti !
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da za takvite svetot e mnogu ednostaven i ubav...zosto bi si go rasipuval raspolozenieto so negativni misli za nesrekjnicite vo svetot...
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inteligencijata e proizvod na zort za da prazivee, a koga ke dostigne dovolno nivo na obezbedena egzistencija, inteligencijata se gubi kako potreba
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inteligencija Ne..samo treba da si sto pobudala i da gi frlis emociite sto podaleku
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I da ne si forumdzija
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da toa e osnovna precka...treba da se ima poinakvi zavisnosti...
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od gledanje u forum fajde nema
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДЕДМИДО?!...
до мене е. секогаш кога сум во околината, нешто тргнува наопаку |
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До Хашишот е
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога ми е денот ОК светот е најубаво место за живеење
кога имам бош ден....светот е ....ма ...најгрд на свет
значи...до мене ќе да е
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do okolinata e
a bashka pingvinite se zagrozeni |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ja misla deka najmnogu e do dedo mraz...oti gi lazat decata ko se mali so nego...abe i nas ne lazele za edno paketce pusto od sharen najlon shto go cekavme za nova godina...ama togash davaa komunisticki paketcinja so proizvodi od togashnata ni sfrj...denes se ova globalisticki paketcinja davaat,cokolado od kina,sok od indonezija i bomboni od jamajka so rum...za da im vteraat navika alhoholna na decata od mali....jbg prokletija....abe od okolinata e najmnogu i dalecnite svetovi vo vselanata....
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До тебе е . Најчесто. |
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |